Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a Deluxe.hu oldalon

90 ezer forintos magazin kerül az újságárusokhoz

2011. május 04.

A Visionaire Magazin különleges kiadással készült, és itt nemcsak arra célzunk, hogy vallási témájú művészfotókkal tömték tele a lapot. A különleges alatt valójában drágát értünk, a 60 RELIGION kiadás ára csaknem 500 dollár, 90 ezer forint.


iPaden olvashatnak újságot a hotelvendégek

2010. szeptember 02.

Forradalmasítaná az újságolvasást a Sofitel szállodalánc, iPades lapböngészőt kínál vendégeinek.


Milliárdosok első munkái

2010. augusztus 16.

Nem született mindenki milliárdosnak, Amerika gazdagjai közül sokan teljesen átlagos munkákkal kezdték életüket.


Őrizetbe vették Románia egyik leggazdagabb újságíróját

2010. június 23.

Zsarolás gyanúja miatt őrizetbe vették Románia egyik leggazdagabb újságíróját, Dan Diaconescut, aki egyben az egyik legnagyobb nézettségű, bulvárműsorokat sugárzó országos televízió, az OTV tulajdonosa.


Vonatokkal járnak strandra a Mardan Palace vendégei

2009. augusztus 05.

Királyok, hercegek, sejkek vendégeskednek a Mardan Palace-ban, miközben a tulajdonos, Telyman Iszmailov orosz üzletember egy Rolls-Royce-on száguldozik a hatalmas távolságok között. A Komszomolszkaja Pravda orosz lap újságírója a szállodában járt és beszámolójában azt írja: Iszmailov nem csupán befektette a pénzét, úgy tűnik, inkább beletuszkolta. Túl sok lett a fényűzésből.


Milliós kártérítést nyert Moamer Kadafi líbiai elnök

2009. július 04.

Fizetnie kell három marokkói újságnak (Al Jarida Al Aoula, Al Ahdath Al Maghribia és a Al Massae), amelyek a casablancai bírósága szerint megsértették Moamer Kadafi líbiai elnök méltóságát, adta hírül a BBC.


Az idei szezon legjobb báljai

2009. január 26.

Nem kell kétségbeesnie annak, aki különböző okok miatt lemarad az Operabálról, mert számos más eseményen is megcsillogtathatjuk tánctudásunkat és legújabb estélyinket. Bár a legtöbb jegy már elővételben elkelt, a legtöbb esetben még mindig nem késő megvásárolni a 25-50 ezer forintos belépőket. Összegyűjtöttük a hazai báli szezon leghíresebb rendezvényeit.


Indul az újgazdagokat lenéző Snob magazin

2008. szeptember 17.

Hamarosan kapható lesz az orosz milliomosoknak indított, 3 ezer forintos lap, a Snob magazin, amelynek debütálását októberre időzítették. A milliárdos Mikhail Prokhorov újságja a hírek szerint a kifinomult, tehetős, nyelveket beszélő és sikeres oroszoknak, nem pedig az arrogáns újgazdagoknak szól majd.


Gyémánt és színarany a legdrágább magazinborítón

2008. július 18.

Több ezer dollár értékű magazinborítót alkotott a frissen indult Kohl: egy ékszerész egy vállalkozás segítségével gyémánttal és arannyal borította a legelső lapot.Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5