Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a Deluxe.hu oldalon

Már palackozzák Európa első újborát, a Csabagyöngyét

2011. augusztus 25.

Badacsonyban elkezdődött Európa első újbora, a Csabagyöngye palackozása. Az augusztus elején befejeződött szüretet követően kétszázezer palack kerül forgalomba - mondta Varga Péter, a Varga Pincészet Kft. ügyvezetője.


Két napig kóstolhatjuk a legjobb magyar újborokat

2009. november 18.

Újborfutammal, újborfelismerő bajnoksággal, borszenteléssel, jobbnál jobb borokkal és sajtokkal várja a látogatókat Az új ízek harmóniája Hatodik Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál a fővárosi Vajdahunyad-várban november végén kerül megrendezésre.


A legfinomabb Márton napi újborok

2009. november 10.

Hagyománnyá vált Magyarországon a Szent Márton napi libator, amely egyben az aktuális évjárat első borainak bemutatója. Az újborok közül összeválogattuk a legjobbakat.


Újborokat és fiatal művészeket ünnepelnek Bécsben

2009. október 27.

Bécsben idén is megrendezik a Junger Wein - Junge Kunst rendezvényt, az újborok és fiatal művészek ünnepét. November 4-én az osztrák Iparművészeti Múzeumban találkozhatunk a frissen készített nedűkkel.


A 2008-as évjárat első borait kóstoltuk

2008. november 24.

Idén ismét teszteltünk néhány frissen piacra dobott újbort. A Márton-napi libator kapcsán már kóstoltuk a vörösborok egy részét, most vegyesen válogattunk fehéret, vöröset és rozét. Íme 2008 első fecskéi.


Milyen újbort igyunk a libasült mellé?

2008. november 11.

Novemberben rájár a rúd a ludakra. Szent Márton napján ugyanis régi szokás szerint ludat áldozunk az asztalon, amit aztán jófajta újborral öblítünk le. Ekkorra készülnek el ugyanis az új évjárat hírnökei. Mivel a lúd mindenképpen vörösbort kíván, a portugieser (alias kékoportó) jöhet szóba, amely az első vörösbor a mindenkori legújabb évjáratból. A 2008-as újborok közül válogattunk a libasült mellé.


Teszteltük a 2007-es év újborait

2007. november 29.

A november az újborok hónapja. Márton napjától folyamatosan jelennek meg a primőr nedűk a borszaküzletek polcain. A Beaujolais Nouveau mintájára évek óta nálunk is egyre növekvő divat megünnepelni az új évjárat beköszöntét. Végigkóstoltuk az elérhető vörös újborokat, most eláruljuk, melyiket érdemes nagyon gyorsan beszerezni.Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5