Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a Deluxe.hu oldalon

Pénzveszteséggel fenyegető vekker

2013. június 18.

Pénzveszteséggel fenyegető ébresztőórát fejlesztett ki egy amerikai férfi: kombinálta a digitális vekkert és az iratmegsemmisítő gépet.


Egymillió dollárt fizet Bill Gates egy magyar feltaláló ötletéért

2011. január 06.

Lézerfénnyel harcol a moszkitók ellen a magyar asztrofizikus. Bill Gates alapítványa egymillió dollárral támogatja a projektet.


Százmilliókat ért a pálcával irányítható tévé ötlete

2010. szeptember 01.

Chris Barnardo találmányával a Dragons' Den című, találmányokat felvonultató tehetségkutatóban próbálta ki a szerencséjét. A zsűritagok azonnal lecsaptak a kézmozdulatokkal irányítható tévé ötletére, és a férfinek rögtön 900 ezer fontot, 311 millió forintot adtak a fejlesztésre.


Hogyan spórolhatnak a gazdagok?

2009. április 14.

A gazdasági válság szinte mindenkit érint, elég csak egy pillantást vetnünk az idei Forbes-listára, az egyre növekvő számú eladó luxusjachtra vagy ingatlanokra. Bemutatjuk, hogyan csökkenthetik a gazdagok a havi kiadásaikat anélkül, hogy a megszokott életszínvonalukat teljesen fel kelljen adniuk.


Autós karácsonyi ajándékok, amelyeknek minden férfi örül

2008. december 15.

A hagyományos karácsonyi ajándékok helyett bátran meglephetjük szeretteinket autós élménycsomagokkal is az ünnepek alkalmából. Ki ne szeretne Forma-1-es autót vezetni? Vagy csak limuzinozni egy nagyot? Utánanéztünk a lehetőségeknek.Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5