Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 11 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hogyan készül egy hatmilliós öltöny?

2011. március 10.

A kanadai Isaac Ely exkluzív öltönyöket készít gazdag megrendelői számára. Varrt már hatmillió forintos összeállítást is.


Egyedi öltöny is jár a Bentley luxusautójához

2010. november 03.

A Bentley Mulsanne vásárlói egyedi öltönyt is kapnak az autógyártótól.


Egy tökéletes férfi ruhatár 200 millió forintért

2010. október 12.

A Frosdick of London kínálja a világ legdrágább férfi ruhatárát, az összeállításhoz egyedi építésű sportkocsi is tartozik.


Brazília leggazdagabb embere csapott le az elnök öltönyére

2010. augusztus 19.

Eike Batista multimilliomos csapott le egy árverésen Luiz Inácio Lula da Silva brazil elnöknek a beiktatásakor viselt öltönyére: a dél-amerikai ország legvagyonosabb embere félmillió reált (közel 62 millió forintot) fizetett a ruhadarabért.


200 milliós öltöny

2010. június 25.

Szélesedett az öltönykínálat Nagy-Britanniában: immár 600 ezer fontos - azaz 207 millió forintos - férfiruha is kapható.


Az öltönyválasztás öt aranyszabálya

2010. február 15.

Az öltöny minden férfinek jól áll - tartja a nők többsége. Kirándulni már nem öltönyben indulunk, mint a múlt század elején, de csaknem mindenki ruhatárának nélkülözhetetlen eleme ez a ruhadarab. Az öt legfontosabb, korántsem egyértelmű tudnivalóval segítünk a minőségi, hozzánk illő darab kiválasztásában.


Egy üzletember gardróbja

2010. január 26.

Egy tárgyalás sikeréhez a megfelelő megjelenés is sokat hozzátehet. Nem mindegy, milyen szabásvonalú és minőségű öltönyt viselünk. Utánajártunk, mik az aktuális trendek az öltönydivatban, amelyet néhány tippel is alátámasztunk az Ermenegildo Zegna, a Galamb méretes szabóság és a D&G kínálatából.


Újinfluenza-álló ruházatot árulnak Japánban

2009. október 14.

Egy japán cég influenzaálló öltönyt fejlesztett ki. Az üzletemberek számára ajánlott ruhadarab állítólag megvédi viselőjét a H1N1 vírustól. Nagy sikerre számítanak, a szigetországban 50 ezer darab eladását tervezik a 109 ezer forintos öltönyből.


Pólókat árul a Brioni

2009. augusztus 17.

Pólókollekciót dob piacra a méregdrága öltönyeiről híres Brioni divatház. Az 50-es és 60-as éveket idéző lezser modellek darabja csaknem 50 ezer forintba kerül.


Egy divatház útja az SS egyenruháktól a világsikerig

2009. augusztus 05.

A Hugo Boss napjainkban a legjelentősebb divatházak között szerepel, amely a ruhák mellett órát, cipőt, szemüveget és parfümöt is készít. Bár az alapító kezdetben csak az SS katonák egyenruháit tervezte, ma már többféle Hugo Boss termék kapható, így Boss Black, Boss Selection, Boss Orange, Boss Green.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5