Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 14 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ráerősít az ökoturizmusra a Tisza-tó térsége

2012. április 23.

Az új turisztikai attrakcióknak köszönhetően több, mint tízezer vendégéjszakával többet tölthetnek el a Tisza-tónál idén az idelátogatók - remélik a szakemberek. A magasabb kategóriájú szálláshely azonban kevés a régióban, ezen a területen még lehetne fejlődni.


A 150 ezres edénykészlet szemétbe küldi a teflont

2010. július 29.

Az egészséges étkezéssel kapcsolatosan eddig talán nem is gondoltunk arra, hogy az sem mindegy, hogy miben főzünk. A Green Cooking Pots tradicionális formavilágú és színes edényei arra biztatnak, hogy a szemétbe dobjuk a teflont.


A török Vogue címlapján csábít Victoria Beckham

2010. július 27.

Ötödször is a Vogue címlapjára került Victoria Beckham, ezúttal egy szexi fekete miniruhában, szegecses, magas sarkú cipőben pózol a lap török kiadásának borítóján.


Milyen ízű a kávé a világ másik felén?

2010. június 17.

A kávét sok helyen ismerik, de mindenhol másként készítik el és másként tálalják. Lássuk, milyen ízű a kávé a világ különböző pontjain, és mik a kávé elkészítési módjai.


512 lóerős török szuperautó készült

2010. január 05.

Onuk Sazan néven 512 lóerős szuperautó készült Törökországban.


Hamarosan nyit Európa legdrágább luxushotelje

2009. május 14.

Ez év június végétől várja előkelő vendégeit Európa legdrágább hotelja, a Mardan Palace. A fényűző szállodának Antalya, a török Riviéra fővárosa ad otthont.


Luxusesküvőt tarthatnak a zöldek

2009. március 25.

A környezettudatos életmód még nem annyira elterjedt Magyarországon, de bizonyos ökologikus elemek már szépen illeszkednek a családok és a fiatal párok hétköznapjaiba. Utánajártunk, hogy akadnak-e olyanok, akik a lehető legkisebb környezetterheléssel járó, zöld, ugyanakkor első osztályú esküvőben gondolkodnak. Földvirág és lenruha, riksafogat és kéregdekoráció, vagyis a környezetbarát lakodalmak meghatározó elemei.


Tojás alakú luxus felhőkarcoló épül Miamiban

2009. március 17.

Kertekkel és szélturbinákkal felszerelt luxus, öko-hotel épül a közeljövőben az Egyesült Államokban, Miamiban. Az épület különleges, tojás alakot és színpompás világítást kap, ezért állítólag olyan hatása lesz éjjel, mint egy óriási Fabergé-tojásnak.


Hajó alakú hotel épült Törökországban

2008. szeptember 05.

Álló tengerjáró épült érzékeny gyomrú turistáknak Törökországban 58 millió dolláros befektetéssel. A gigantikus hajót formázó Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa 325 luxusszobával, szaunákkal, törökfürdővel és csúszdaparkkal várja a stabil szállásra vágyó fizetővendégeket.


2,3 milliárdért élhetünk orchideaszirmok között

2008. május 05.

Három év alatt épül fel Nagy-Britanniában egy orchidea alakú ökoépület. Négyzetlábára duplája a manhattani lakásokénak, pedig az angol vidék egyik tópartjára épül. Egyedisége és környezetet kímélő megoldásai minden pénzt megérnek.


1 2


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5