Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

35 milliós karóra beépített turbinákkal

2010. július 13.

A Maximilian Büsser & Friends új óracsodát dobott piacra. A formavilágában is újat nyújtó svájci órák új generációját a repülőgépek ihlették, két turbinára hasonlító szerkezete új testhelyzetet kíván a 35 milliós szerkezetre vágyóktól.


Meghalt a Swatch óragyár alapítója

2010. június 29.

Meghalt Nicolas Hayek, a világ legnagyobb óragyárának, a Swatch-csoportnak az alapítója és elnöke, Svájc egyik nemzetközileg is legismertebb és legelismertebb nagyvállalkozója, akit a nagy múltú svájci óraipar megmentőjeként tartanak számon.


A legdrágább koponyás óra

2010. június 22.

A világ legdrágább koponyás órája Daniel Strom nevéhez köthető. A Memento Mori, Carpe Diem nevű luxusdarab akár 13 millió forintba is kerülhet, ha már unjuk az ezüstöt.


Egyszerre két luxusórát visel Maradona

2010. június 21.

Nem is akármilyen karórákat favorizál az argentin sztár, két különböző Hublot modellel utazott a világbajnokság helyszínére. Diego Maradona különös és költséges szokásáért az időzónák tehetők felelőssé.


A Franck Muller új üzletet nyitott Budapesten

2010. június 17.

Megérkezett Budapestre, az Andrássy útra az egyik leghíresebb luxuskaróra-márka, a Franck Muller - Geneve. A nyitó ünnepségen Franck Muller, a svájci óragyártó legenda személyesen is részt vett.


882 millió forintért kelt el egy kínai óra

2010. június 11.

A becsült ár több mint háromszorosáért, csaknem négymillió dollárért kelt el a Sotheby's árverésén egy gazdag díszítésű kínai asztali óra, amely a Csing dinasztia idejéből származik.


15 kiló aranyat loptak a Rolex manufaktúrájából

2010. június 04.

Több mint 15 kilogramm aranyat loptak el a világhírű Rolex luxusóramárka svájci manufaktúrájából.


A Hublot készítette a foci vb hivatalos óráját

2010. június 02.

Mindössze száz darab készül a foci vb hivatalos órájából, amit az egyik legnagyobb szponzor, a Hublot készített el. A karóra dísze - az aranyozott külső mellett - a világbajnokság trófeájának ábrája, és persze a 6,6 millió forintos árcímke.


300 ezer forintot hord magán egy átlagos brit nő

2010. május 15.

Egy tanulmány szerint egy átlagos brit nő több mint 300 ezer forintnyi ruhát, ékszert és kiegészítőt visel magán, amikor kilép az utcára. A stílusos férfiak is majdnem ugyanennyit.


Jaeger-LeCoultre a legkeményebb akcióhős csuklóján

2010. május 13.

A Vasember filmek óriási kasszasikerek, és ebből nemcsak a film készítői profitálnak. A Jaeger-LeCoultre a legkeményebb szuperhős csuklójára csempészte saját luxusóráit, a filmben a címszereplő Tony Stark kezén a limitált példányszámú AMVOX3 GMT Tourbillont is megpillanthatjuk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5