Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Teljesült egy 22 millió forintos óhaj

2008. január 15.

Elkészült az újraalapított Dimier óramanufaktúra első remekműve, a Récital 1, amelynek megalkotásában az új tulajdonos egyik barátjának kívánsága is szerepet kapott. Az illető olyan karóramodellt rendelt a vállalat első személyétől, amelynek a szokásos jobb oldalon van a koronája.


12 millióba kerülnek a Párizs feletti csillagok

2008. január 07.

Csillagképeket rajzoltak egyik legújabb karórájukra a Van Cleef & Arpels mesterei. A Starphase Midnight in Paris nevű modell számlapjában és működési mechanizmusában 12 millió forintnak megfelelő összegért gyönyörködhetünk.


A férfiak is megérdemlik a gyémántokat

2007. december 17.

A gyémántokkal és különleges ékszerekkel kapcsolatban mindig dúsgazdag nőkre asszociálunk. Thom Browne egyesült államokbeli dizájner elhatározta, hogy megváltoztatja ezt a beidegződést, és férfiak számára tervezett gyémánttal díszített kiegészítőket.


Gyémántból épült piramis

2007. november 23.

Megoldotta azok problémáját a Piaget, akiknek mindig is hiányzott egy piramis alakú, rendkívül feltűnő gyémánt karóra: a Emperador nevű modellnek köszönhetően végre ez a piaci rés is bezárult. A parányi kincs birtoklásához mindössze egyetlen apróság szükséges: 3 millió svájci frank.


Szexóra gazdagoknak

2007. november 20.

Ötpercenként kéjelgő szerelmespárokat építettek legújabb karóráikba a Nivrel cég mesterei, a pajzán perceket egy pengetés is jelzi. A szerkezetek nem mellesleg az időt is mutatják, persze csak annak, aki erre is tud még figyelni.


Vízálló aranyóra a tenger fenekén

2007. november 09.

A luxus igazi hódolóit arról lehet megismerni, hogy a fölösleges dolgokra éppúgy számolatlanul szórják a pénzt, mint a hasznosakra. Előbbire kínál kitűnő alkalmat a Bulgari búvároknak szánt, méregdrága, arany karórája.


Luxus Brand kiállítás - a pénz nem számít

2007. november 08.

November közepén először kerül megrendezésre az a kiállítás és vásár, ahol csakis felső kategóriás termékekkel és szolgáltatásokkal találkozhatunk. A helyszín az új VAM Design Center.


Méregdrága idő

2007. november 07.

A Seiko bemutatta jövő évi modelljeit. Óra a vitorlázás szerelmeseinek, limitált darabszámú, másfél milliós Spring Drive Chronograph azoknak, akiknek tényleg fontos a pontos idő.


Ugró gyémántóra

2007. november 05.

Ismét feltűnő gyémántkarórát mutatott be a Baume et Mercier: a Riviera XXL Jump Hour nevű modell azonban nem csupán a külsejével hódít, hanem az órák kijelzésével is, amely egy kisebb bűvészmutatvánnyal ér fel.


Páncélozott trójai faló a házban

2007. október 26.

Erwin Sattler legújabb ingaórája lehet a legkézenfekvőbb megoldás azok számára, akik nem tudják hova tenni a pénzüket: a Troja 16 nevű modell ugyanis egyrészt árával, másrészt a görög legendára utaló ötletével számolja fel ezt a problémát.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5