Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elvitték Ayrton Senna óráját

2008. március 25.

Nagy sikerrel zárult az Antiquorum aukciósház márciusi árverése, amelyen a számtalan ritkaság mellett elkelt a Forma 1-es legenda, Ayrton Senna karórája is. Az óragyűjtők költséges számháborúja közel 10 millió svájci frankba került.


Mutató nélküli karóra

2008. március 11.

Színt vallott az egyik svájci óramanufaktúra: a Romain Jerome annyival fontosabbnak tartja a bravúros technikai megoldásokat az időmérésnél, hogy nem is rakott mutatókat Night and Day nevű modelljére.


Milyen az idei ékszerdivat?

2008. március 07.

Magyar szakiskolások és világhírű andalúz ékszerészek is megmutatják, mit gondolnak a csillogás divatjáról. Az ötödik Hungoro Nemzetközi Ékszer és Óraszalon első napján jártunk, ahol kiderült, milyen trendek lesznek 2008-ban az órák és ékszerek világában.


Megválasztották 2008 óráit

2008. március 05.

Kiosztották a 2008-as "Goldene Unruh" vagyis az "Arany billegő" díjakat, amely éppen idén jubilált, ugyanis a szavazást 10. alkalommal szervezte meg a német Uhren Magazin. A több mint 10 ezer órarajongó öt kategóriában ítélkezett a világmárkák fölött, de a szerkesztők is dobogóra helyezték a szerintük legjobb mechanikus remekműveket.


Tengeri medvék luxusórája

2008. február 22.

Önt is gyötri a probléma, hogy unalmas a nemrég vásárolt luxusjacht és átnéznek az ismerősök az egymillió forintos plazmatévé fölött? Ha igen, akkor már csak egy drága és pontos hajóóra mentheti meg a helyzetet, méghozzá olyan márkájú, amilyen csak a leggazdagabbaknak van.


Okos és gazdag nők órája

2008. február 19.

Igazságtalan a nagy óragyártók részéről, hogy a különlegesebbnek számító, bonyolultabb modelleket inkább a férfiaknak tartogatják, és a nőket az egyszerűbb kvarcórákkal lepik meg. A svájci Bucherer azonban nem úszik az árral, és egy méregdrága, monopoussoiros kronográfot kínál a gyengébbik nem tagjainak.


A Ferrari-vezér kedvenc karórája

2008. február 08.

Jó hír a különleges időmérők szerelmeseinek és az őket megajándékozni kívánóknak, hogy végre megjelent "Az órák világa 2008" című új DVD. Az órarajongók várva-várt kiadványáról akár Jean Todt kedvenc karóráját is megismerhetik.


Concord a csuklón

2008. február 07.

A Concord márkanév mindenki számára jól ismert, hiszen egy plusz e-vel a világ egyik legjelentősebb repülőgép típusát jelöli. Svájcban is készül azonban Concord, ami nem szupergyors repülőgépet, hanem sportos milliomosoknak szánt karórákat takar.


Klikkeléssel költött milliók

2008. február 06.

A karácsony előtti éves csúcs után az aukciós szezon még el sem indult. A lassan aktivizálódó hagyományos árverési cégek helyett az interneten találhat érdekességeket az a gyűjtő, aki ilyenkor sem pihen.


3 milliós órát készített egy magyar fogász

2008. január 23.

Gabor Kanabé 46 éves zürichi lakos kilóg a svájci fogtechnikusok közül, ugyanis kézügyessége és tudása egy szakmáján kívüli területre is elcsábította. Az általa készített, nemrég bemutatott 8-Dance nevű karóra pedig a időmérők között is szokatlan darab.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5