Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ első luxus búvárkomputere

2008. április 25.

Búvár és búvár között eddig nehéz volt különbséget tenni a hasonló felszerelés miatt. Most azonban eljött azoknak az ideje, akik leghőbb vágya, hogy palackkal a hátukon is látni lehessen, van mit a tejbe aprítaniuk. A gazdag búvárok felszereléséből készült arany változat is, ezzel már tényleg lehet villogni, akár 300 méterrel a tengerszint alatt is.


Történelmet írt az első magyar karóra

2008. április 24.

Joggal irigyelhetik a svájciak Becsei Áron legújabb, Primus nevű remekművét, amelynek fehérarany tokja a világ egyik legbonyolultabb mechanizmusát rejti. A három tengelyen mozgó, drágakő-csapágyas tourbilloncsoda nem mellékesen óratörténelmet ír: nemzetközit és magyart egyaránt. Interjú az első magyar karóra alkotójával.


Óra a végítélet idejére

2008. április 21.

Nem tudjuk pontosan, milyen élethelyzetekben képzelte el az U1000 modell viselőjét a Sinn manufaktúra, mindenesetre az automata karóra pontosan mutatja az időt 1 kilométeres vízréteg alatt, 80 fokos forróságban és mínusz 45 fokos fagyban is.


Kalapáccsal loptak luxusórákat

2008. április 18.

Egyszerre két nagy órarablás történt Manchesterben: öt férfi összesen 223 millió forint értékben zsákmányolt időmérőket.


Platinaóra 63 millió forintért

2008. április 16.

Rendkívüli platinaórát készített fennállásának 175. évfordulójára a Jaeger-LeCoultre, amivel a svájci manufaktúra a kézműves finommechanika egyik újabb csúcsára jutott el. A Gyrotourbillon 2 azonban csillagászati áránál fogva csak a kiváltságosok játékszere lehet.


Elkészült a világ egyik legbonyolultabb stoppere

2008. április 11.

Sosem építettek még karórába annyi komplikációt, mint amennyit a Girard Perregaux manufaktúra szerelt be vadonatúj, Tourbillon Rattrapante Foudroyante nevű stopperes remekművébe. A svájci mesterek egy régi, nagytudású GP-zsebóra mechanizmusát alkották meg újból úgy, hogy a jóval kisebb tokba is beférjen.


Forradalmi óra Németországból

2008. április 09.

Ismét bebizonyították Németország órásmesterei, hogy nemcsak Svájcban készülnek nagyszerű mechanizmusok: egy előkelő szász manufaktúra megállíthatóvá tette a tourbillont, vagyis a presztízs kategóriájú karórákban működő, másodpercmutatóként is funkcionáló "forgószelet".


Egyedülálló karórát készített egy svájci cég

2008. április 07.

Példátlannak számít az órakészítés történetében a deGrisogono legújabb, Meccanico dG nevű, mechanikus modellje, amely digitálisan, vagyis a kvarcórák tipikus módszerével jelzi ki a számokat. A technikai bravúrt azonnal szabadalmaztatták a svájci mesterek.


Memóriás óra egy Rolls-Royce áráért

2008. március 31.

Év végére kerül forgalomba a világ első olyan mechanikus karórája, amelynek a szó szoros értelmében memóriája van. A Maurice Lacroix mindenféle elektronikát nélkülöző időmérője nagyjából annyiba kerül majd, mint egy jól felszerelt Rolls-Royce.


Gravitációellenes karórát készített a Zenith

2008. március 27.

Ellenáll a gravitációnak a Zenith legújabb technikai remekműve, a Zero-G nevű modell. Az elképesztően drága karórába a svájci manufaktúra a tourbillon egy új változatát szerelte be, aminek köszönhetően az automata óramű minden helyzetben pontosan jár.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5