Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ketyegő Aston Martin

2008. május 28.

Különleges sportkocsihoz különleges időmérő dukál - gondolhatták a Jaeger-LeCoultre manufaktúra mesterei, amikor megalkották a szokatlan anyagokból felépülő, ugró dátumos Amvox 3 Tourbillon GMT-t, az Aston Martin vásárlói körének szánt luxusórát.


Szénből készült luxusóra

2008. május 22.

A luxuskategóriás karórák általános jellemzője, hogy a nemesfém tok miatt súlyosak, és ezáltal is tekintélyt parancsolnak. Az Audemars Piguet ezt a szabályszerűséget szegte meg legújabb tourbillonos kronográfjával, amelynek nemcsak a tokját, hanem az óraszerkezetét is szénből készítette.


Királynők kincsei elvitelre

2008. május 20.

Királyok és magas rangú arisztokraták által viselt, vagyonokat érő ékszereket árvereztek el nemrég a Sotheby'a aukciósház genfi eseményén. Több Cartier-kreáció és gyémántékszer mellett az Anyakirálynő órája is elkelt.


Félmilliárd forint egy karóráért

2008. május 19.

Mozgalmas napjai lehettek a világ óragyűjtőinek Genfben, ahol nemrég fejeződött be a Christie's és a Sotheby's nagyszabású óraárverése. A rivális aukciósházakban két kézzel szórták a pénzt a gazdagok, aminek eredményeként a Christie's csillagászati nagyságrendű bevétellel zárt, de a Sotheby's is felállíthatott egy saját, házon belüli rekordot.


Óra az űrből

2008. május 15.

Elkészült a világ első kétturbinás automata karórája, amelyen egyáltalán nincs óramutató, percmutatóból viszont három is van. Az Urwerk vadonatúj, UR-202 jelű modellje mégis képes az órák kijelzésére, s emellett egyedülálló módon, légáramlással szabályozza az óramű felhúzó mechanizmusát.


Egy sportóra is lehet különleges ritkaság

2008. május 13.

Viszonylag ritkán építenek sportos karórákba öröknaptáras komplikációt, ugyanis sok óragyártó koncepciójában a "hétköznapi" dizájn nem fér össze egy bonyolult, többnyire drága kiegészítő szerkezettel. A Glashütte Original mégis merész volt, és a Sport Evolution sorozatot egy Ewiger Kalender nevű modellel gazdagította.


Szörnyek a csuklón

2008. május 09.

Kétségkívül avantgárd az Ulysse Nardin legújabb karórája, és a számlapot nézegetve az is érthetővé válik, miért adhatta a svájci manufaktúra a Blue Phantom Freak nevet a különlegességnek. A "Kék fantom" az Ulysse Nardin "Szörny-sorozatát" bővíti, továbbra is mutatóba épített óraszerkezettel.


Karbonszálas karóra Forma-1 guruknak

2008. május 07.

Nem nagyon látott még olyan karórát a világ, amilyennel most John Pszeniczny tervező előállt. Az F1/Carbon GMT szénszálas anyagból készült, drágakövek és Swarovski-kristályok díszítik.


Lótuszszirom hajtja a női órát

2008. május 06.

Virág húzza fel az órát a Perrelet legújabb kollekciójában, amelyet a neves óragyár a szebbik nemnek tervezett. A Diamond Flower Collection számlapján látható gyémánt lótuszszirom nemcsak dekorációs célokat szolgál.


Csak óra- és percmutató van a 85 milliós órán

2008. április 29.

Jól bevált receptet használt fel a Girard-Perregaux manufaktúra a Bi-axial Tourbillon nevű modelljéhez: végy egy klasszikus formát, készíts bele egy rendkívül bonyolult szerkezetet, majd áruld mindezt csillagászati összegért.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5