Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Karon hordozható kabrió

2008. június 27.

Szögletes, kabrió, technikailag érdekes – és mégsem autómodell a Microtor Cabriolet. Az Universal Geneve óraújdonsága azonban az átalakítható felépítés szempontjából mindenképpen rokon a közlekedési eszközzel, és minden bizonnyal fogyasztói ár szempontjából is ebbe a kategóriába tartozik majd.


Az abszolút macsó karóra

2008. június 23.

Nem újkeletű sztereotípia az öltönyös üzletember és a drága karóra párosa, és természetesen nem is érvényes sok esetben. Erre jó példa a Blancpain legújabb, Speed Command Chronograph nevű modellje, amellyel a svájci cég ismét bebizonyította, hogy az alpesi országban a sebességmániás, lezser férfiakra is gondolnak.


Újból megszületett az önműködő stopper

2008. június 20.

Ismét elkészítette a Breitling az automata kronográfok ősét, a közel negyven éve megalkotott Chrono-Maticot. Az óratörténeti érdekesség az eredeti dizájnnal jelenik meg 2008-ban is, azonban a gyűjtőkre való tekintettel jóval kevesebb példányt gyártottak belőle.


Csak öt másodpercig látható az idő a 75 milliós órán

2008. június 16.

Horrorisztikus összeget kér a Harry Winston az idei Opusért, amelyet az amerikai luxuscég olyan digitális kijelzővel látott el, amilyennel leginkább a kínai zsebszámológépek büszkélkedhetnek. A "retró" stílusú mechanikus óracsoda persze aligha készült volna el svájci közreműködés nélkül.


16 millióért magyarul zenél a karóra

2008. június 11.

Többek között Brahms magyar táncait játssza a Mermod Freres zenélő karóraritkasága, de a Primo 4 nevű modell négy alapdallamát külön kívánságra le is cserélhetjük – amennyiben hajlandók vagyunk egy jobbfajta Mercedes árát 10 másodperc mechanikus muzsikára szánni.


Torzonborz óraroncs Svájcból

2008. június 09.

Nehezen nevezhetjük órának a Romain Jerome és a Cabestan együttes erővel megalkotott, maximálisan avantgárd időmérőjét, de persze nincs más választásunk, amikor a rozsdás tokban felfedezzük a hengerek felett a perc- és másodpercmutatót.


Platinaóra 25 millióért

2008. június 05.

Nem vitás, a tourbillonos óráknak mostanában nagy divatja van, jóformán az összes óragyár bemutatta már a gravitációkompenzációs csúcsmodellt. A szerkezet feltalálójáról elnevezett Breguet manufaktúra egy nemes vonalvezetésű, méregdrága remekművel folytatta a hagyományokat.


Rolex mélytengeri milliomosoknak

2008. június 03.

Még mélyebbre küldi a Rolex világhírű "osztrigáját", az Oyster Sea-Dwellert. A búváróra-széria Deepsea nevű, legújabb tagja durván 4 kilométeres vízréteg alatt is kifogástalanul működik a gyártó szerint.


Fegyver a csuklón

2008. május 30.

Nem kézigránát kioldószelepe, hanem egy egyszerű kronométer start-stop gombja látható a Graham legújabb modelljén, a Chronofighter Oversize GMT Big Date BRG nevezetű, nem feltétlenül olcsó sportkarórán.


Bérelhető luxusórák

2008. május 28.

Egy kaliforniai cég luxusórákat kölcsönöz olyan ügyfelek részére, akik az eredeti árat soha nem tudnák megfizetni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5