Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Batman karórája

2008. augusztus 14.

Meglehet, apróság, de a denevérember az olyan részleteknek is nagy jelentőséget tulajdonít, mint például a karóra márkája. Batman a legutóbbi, A sötét lovag című filmben a svájci Jaeger-LeCoultre nagydátum-kijelzős Reverso modellje mellett döntött.


Technikai bravúr az olimpia hivatalos óráján

2008. augusztus 11.

Bemutatta az Omega a világ első olyan karóráját, amelynek számlapján egyszerre öt segédtárcsa kapott helyet. A technikai bravúr persze nem öncélú, sőt, kifejezetten megrendelésre készült, hiszen ez a 2008-as nyári olimpiai játékok hivatalos órája.


Luxusjacht a csuklón

2008. augusztus 04.

Akinek futotta a költségvetésből egy többmillió eurós luxusjachtra, annak minden bizonnyal marad még néhány tízezer a mellényzsebében egy sportos, hajóhoz illő aranyórára is – gondolhatták a Parmigiani Fleurier mesterei, és megalkották a Pershing 115 kollekciót.


Agytornáztató óra 7 millióért

2008. július 24.

A Fabergé név hallatán többnyire értékes ékszerekből készített tojásokra szoktunk asszociálni, az orosz cári udvarban megalapozott ékszerészet azonban karórákat is készít mostanában. A legújabb óramodellen egy ritkább kijelzési módszert, regulátor számlapot alkalmazott "a cár ékszerésze".


Játékbarlang egy karórában

2008. július 22.

Tovább folytatódik a hazárdjátékok, a kékvérűség és az öncélú műalkotások diadalmenete – legalábbis ennek az életérzésnek állít emlékművet a Daniel Roth óramanufaktúra legújabb, egészen elképesztő árú luxuskarórájával, a Velencei Játékossal.


Mikiegeres karóra 25 millióért

2008. július 17.

Évtizedeken keresztül nem merült fel a kérdés, hogy egy tarkabarka Mickey Mouse-os karóra egy hétéves kisfiúhoz illik-e jobban vagy egy tehetős bankigazgatóhoz. Egy svájci manufaktúrának köszönhetően Walt Disney meseórái akár méregdrága műalkotások is lehetnek.


Félig pucér luxusóra

2008. július 14.

Szárnya van, de nem madár, büszke az erejére, annyiba kerül, mint egy Porsche, és nem nagyobb egy teniszlabdánál – foglalhatnánk össze némileg rendhagyó módon a Chopard legújabb aranyóra-ritkaságát, a L.U.C. Tourbillon Tech Steel Wings nevű modellt.


Világkörüli út a kezünk körül

2008. július 09.

Csak egy tekerés a csukló fölött, és máris egy távoli világvárost fedezünk fel az ablakban. Ennek a bűvészmutatványnak mindössze egy feltétele van, mégpedig az, hogy ez az ablak a Harry Winston elképesztően drága, Project Z5 nevű karóramodelljének számlapján legyen.


Szilíciumban utaznak az órások

2008. július 07.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a svájci óramanufaktúrák körében a szilícium mint alapanyag, sőt, a Frédérique Constant mesterei újabban már a finommechanika próbakövét, a gravitációkompenzációs tourbillont is ebből az anyagból készítették el.


Csiga méri a sebességet a 8 milliós órán

2008. július 03.

Igazán klasszikus óra lenne a Breguet legújabb, Classique Chronograph nevű modellje, ha nem díszelegne a számlap közepén egy csigavonalban futó sebességmérő skála. Ezzel együtt azonban a tűzzománcos időmérő igazi remekműnek, esztétikai csúcsteljesítménynek számít.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5