Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Beperelték a színésznőt, mert több cégnek adta el magát

2008. október 03.

Charlize Theron akár dollármilliókat is fizethet, ha pert veszít a Raymond Weil luxusóra-készítővel szemben. A napokban előkerült bírósági dokumentum szerint a színésznő 3 millió dollárt kapott azért, hogy csak az órás luxusbrand kollekcióit viselje, de közben a Diornak is dolgozott.


Megeszi az időt az ízeltlábú óra

2008. október 01.

Sosem készítettek még az Időfalóhoz hasonló órát, ami nem is csoda, hiszen ezen az fura szerzeten egy aranyozott sáska trónol, és minden percben elnyeli egy LED-lámpa fényét. A szürreális, embernagyságú kreáció 300 millió forintba került.


Forradalmian új számlap a luxusórán

2008. szeptember 29.

Régi dilemmája az óraiparnak, hogy a nagy tudású szerkezetekhez sok esetben igen áttekinthetetlen, túlzsúfolt számlap párosul. Ezt a problémát oldotta meg a De Grisogono luxusmárka legújabb, Otturatore nevű modellje, méghozzá egy pofonegyszerű ötlettel, a forgatható lyukas takarószámlap segítségével.


Rakétasebességet is mérhetünk különleges karórával

2008. szeptember 25.

A sportkarórák tachométeréről általában 360 km/óráig lehet leolvasni a sebességet. Az F. P. Journe manufaktúra azonban a hecc kedvéért olyan mechanikus időmérőt készített, amely 360 000-es tempóig méri bármely test gyorsaságát. A századmásodperceket is stopperező Centigraphe Souverain modell kategóriájában világelsőnek számít.


Röntgenes karóra

2008. szeptember 22.

Ritkák és nagyon értékesek a Hysek manufaktúra karórái, s nem meglepő módon mindig feltűnést keltenek a gyűjtők körében. Ez persze gyerekjáték annak a Jörg Hyseknek, akit az avantgárd órakészítés egyik legjelentősebb mesterének szokás emlegetni, viszont a legújabb, X-Ray Perpetual Calendar nevű modell mégis több, mint egy jól sikerült rutinfeladat.


Örökjáró óra haladó exhibicionistáknak

2008. szeptember 16.

Ha egy karóra számlapján avantgárd formákat és harsány piros-fekete-fehér színeket látunk, akkor joggal gyanakodhatunk, hogy a darab gyártója a Gérald Genta. A svájci manufaktúra egyik legjobban sikerült 2008-as modellje az öröknaptáras és platinatokos Arena QP GMT, amely szintén ezt az imidzset erősíti.


Órába épített repülős műszerfal

2008. szeptember 11.

Kevés óramárka ragaszkodik annyira a cockpit műszerfal designjához, mint a Bell & Ross. Ennek újbóli bizonyításaként a svájci cég egy különlegességgel lepte meg a milliomos óragyűjtő pilótákat, méghozzá az Instrument széria csúcsmodelljével, a méregdrága Minuteur Tourbillonnal.


Árrobbanás az óragyárban

2008. szeptember 08.

A Louis Moinet ugyan nem a leghíresebb svájci márkák közé tartozik, egyik-másik modelljük azonban mégis figyelmet érdemel. A Vertalis Tourbillon nevű karóra mindenképpen ezek közé tartozik, különösen, hogy a luxusbrand 30 millió forintos árcédulát használ a figyelemfelkeltés eszközeként.


Összevissza jár a luxusóra

2008. szeptember 01.

Olyan karórát mutatott be a Hermes, amelynek mutatói körmozgást végeznek ugyan, rendhagyó módon azonban néha lelassulnak egy kicsit, néha pedig belehúznak. A tempóváltások ellenére mégis pontos az óra, legfeljebb az időt olvashatjuk le valamivel nehezebben.


Botrány Flavio Briatore milliárdos klubjában

2008. augusztus 29.

Bezáratná a szardíniai Billionaire-t, Flavio Briatore milliárdos klubját az egyik résztulajdonos. A 10 százalékos tulajdoni hányaddal bíró Daniela Santanche szerint nem illő a pazarlás ilyen gazdasági helyzetben, a Formai-1-es mogul szerint azonban a háborgó nőnek csak az agyára ment az erős napsütés.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5