Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Dromedár karóra kifinomult férfiaknak

2008. november 14.

Az Audemars Piguet legújabb karórájának két arca van: az egyik a klasszikus és méltán világhírű svájci finommechanikát idézi, míg a másik a versenysportok világát és az extrém környezeti körülményeket. Utóbbiak miatt nem véletlen, hogy a modell a Survivor, vagyis a Túlélő becenevet kapta.


Földön kívüli karóra 170 millió forintért

2008. november 06.

Az óragyártás történetében először került valódi holdkőzet karórába, igaz, a Louis Moinet legújabb karórája feltehetően enélkül is figyelemreméltó darab lenne. Az 1 millió svájci frankot kóstáló Magistralis a gyártó szándéka szerint egyszeri és megismételhetetlen modell marad.


Ütős óra

2008. november 03.

Az utóbbi 300 év órakészítésében az egyik legnagyobb technikai kihívás a percismétlős szerkezetek elkészítése volt, és talán manapság is annak számít, ezért csak a legnagyobb manufaktúrák engedik meg maguknak egy modell kifejlesztését. A percütős órák tehát önmagukban véve is különlegesek, viszont a Zenith ezt is fokozni tudta az Academy Open Répétition Minutes modell megalkotásával.


Sportóra egy kocsi áráért

2008. október 30.

Benzingőzbe luxusórát? Miért ne? Mindössze arra kell ügyelni, hogy a kiválasztott időmérő stílusa megfeleljen a kedvenc sportkocsiénak, és az sem árt, ha az óra ár tekintetében is illeszkedik az autóhoz. Ez a két szempont mindenképpen stimmel a Glashütte egyik újdonságánál, a Sport Evo Tourbillonnál.


Elvitték Einstein óráját

2008. október 27.

A becsült ár mintegy 2000 százalékáért kelt el Albert Einstein 1929-ből származó Longines-ja az Antiquorum hagyományos őszi aukcióján. Az október 16-i est másik fénypontja egy kivételesen ritka Patek Philippe volt, amely szintén elképesztő áron, több mint 1,5 millió dollárért cserélt gazdát.


Tótágast állnak a luxusóra alkatrészei

2008. október 20.

Voltaképpen semmihez sem lehet hasonlítani az MB&F legújabb karórakölteményét, annyira extravagáns lett a nemrég befejezett, HM3 jelű modell. A genfi manufaktúra egészen új utakon jár, és a meglehetősen merész ötleteket valósít meg.


210 milliós karóra gyémántból

2008. október 16.

Milyen praktikus az az ékszer, amelyik az időt is mutatja –összegezhetjük a Corum Classical Billionaire Tourbillont, vagyis azt a karóramodellt, amelyre annyi gyémántot raktak, hogy a fehéraranyból is csak itt-ott látszik ki valami. Az ára pedigh három-négy luxuslakáséhoz mérhető.


Két felhőkarcoló egy csuklón

2008. október 14.

Valóban bizarrul hangzik, hogy egy svájci óragyár két retrográd felhőkarcolót helyez el egy számlapon, mégis ez az igazság a Pierre de Roche vadonatúj, Double Retrograde Chronograph "Skyscrapers" nevű modellje esetében.


Számlap nélkül árulják a luxusórát

2008. október 10.

Vége a diszkréciónak, a 175. születésnapját ünneplő Jaeger-LeCoultre óramanufaktúra leleplezte az egyik legjobb modelljének titkát, és számlap nélkül újból kiadta a Master Eight Days Perpetual nevű, régóta sikeres luxusórát.


Csontvázóra egy sportkocsi áráért

2008. október 07.

A francia B.R.M. márka kitűnő példa arra, hogy Svájcon kívül is készülnek rendhagyó óramodellek, de egyúttal arra is rámutat, hogy milyenek lesznek a 21. század luxusórái. A Birotor BRT3N nevű remekmű például egy megduplázott felhúzószerkezettel lepi meg az automata időmérők kedvelőit.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5