Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Bajban vannak a luxusékszer-kereskedők

2009. február 02.

A Bulgari ékszer- és óraeladásai 10 százalékkal csökkentek a negyedik negyedévben, ami az elemzők szerint már a válság hatása. A szegmens többi cégének eredményei sem adnak okot a reményekre. A teljes idei évre globálisan 16 százalékos csökkenést várnak.


Beszáll az óraiparba a Ralph Lauren

2009. január 29.

Bemutatta legelső karóráit a svájci SIHH órakiállításon a Ralph Lauren, Amerika egyik legnagyobb divatdiktátora. A három modellt Ralph Lauren persze nem egyedül tervezte, hanem a legnevesebb svájci óragyárak közreműködésével.


Hogyan veszítsünk el egyszerre két Rolexet?

2009. január 28.

Duplán járt pórul egy férfi a michigani Southfieldben, ahol egyszerre két Rolex óráját is ellopták. A károsult vesztesége legalább 4 millió forintra tehető.


Karórába rejtett okostelefont készít az LG

2009. január 23.

Az LG bemutatta a legújabb fejlesztésű csodaóráját, ami olyan képességekkel rendelkezik, amik eddig csak egy modern okostelefontól voltak elvárhatóak. Hasonló kezdeményezést láthattunk már a koreai vállalattól, de most már állítólag egy kiforrott termékkel állunk szemben.


Celebekkel felturbózott luxusparti

2008. december 11.

December 6-án immár hatodik alkalommal rendezték meg a First Class Party-t a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal báltermében. A mintegy 300 fős elitbuli keretén belül idén is luxuscégek sokasága mutatkozott be, köztük óráscégek, 1-45 millió forintos modelljeikkel.


Felhúzós mobil

2008. december 11.

A limitált kiadású Mobiado telefon, a Professional 105GMT igazi különlegesség. A gazdag aranyozást, fabetétet és rendhagyó megjelenést már megszoktuk a cégtől, ezen a készüléken azonban két felhúzó-szerkezetet is találunk. Azokhoz a mechanikus órákhoz tartoznak, melyeket a vázba építettek.


A TAG Heuer utolsó mohikánja

2008. december 10.

Jack W. Heuer nem csak oroszlánrészt vállalt a dédnagyapja által közel 150 éve alapított óragyár felvirágoztatásában, hanem számos óraipari világújdonság bevezetése is az ő nevéhez fűződik. A TAG Heuer 85 éves tiszteletbeli elnöke szereti a negatív történelmi figurákat, az egri bikavért, szabadidejét pedig legszívesebben a családjával tölti, vagy a família múltját kutatja.


Egyedülálló luxusóraüzlet nyílt Budapesten

2008. december 08.

Újabb luxusmárka nyitotta meg üzletét a budapesti Andrássy úton december 4-én. A többek között a Forma 1 világából is ismert svájci óragyár, a TAG Heuer luxusbutikja az első ilyen márkabolt lesz az európai kontinensen.


Ajánlott luxusórák a fa alá

2008. november 21.

Az ékszerek és órák általában telitalálatnak számítanak a karácsonyfa alatt, persze leginkább akkor, ha sikerül eltalálnunk a megajándékozott ízlését. Egy kiváló márka modelljével nem tévedhetünk olyan nagyot, ezért úgy döntöttünk, körülnézünk néhány prémium kategóriás órákat kínáló budapesti üzletekben, milyen kínálattal várják decemberben a vásárlókat.


Másolhatatlan órát készítettek a svájciak

2008. november 19.

Megelégelte a Vacheron Constantin, hogy a svájci óramanufaktúrák remekeit nagyipari méretekben hamisítják a távol-keleti üzemek, ezért olyan karórát készített a neves cég, amelyet belátható időn belül garantáltan nem fognak lemásolni. A Quai de L'Ile legalábbis minden óránál biztonságosabbnak tűnik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5