Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Zafírral díszített kosaras óra

2009. március 25.

Ősztől lesz kapható a Los Angeles Lakers kosaras sztárjáról, Kobe Bryantről elnevezett luxusóra. A svájci Nubeo cég zafírokkal díszített sportos óráiból mindössze 1074 darab készül, lesz köztük 64 millió forintos is. Sport, technika és üzlet találkozik a Black Mamba termékekben.


Féláron árulja ingyen kapott luxusóráját a sztár

2009. március 24.

Mathew Horne brit sztár megválik attól az órától, amit ajándékba kapott a Brit Awards egyik házigazdájaként vállalt fellépéséért. A gyémántokkal kirakott Raymond Weil óra piaci ára több mint 3 millió forint, de most féláron juthatnak hozzá az érdeklődők.


A legjobb testű modell lett az új luxusóra arca

2009. március 04.

Elle Macpherson szupermodell népszerűsíti a svájci Aspen Jewelry & Watches legújabb karóráját, az 50 ezer dolláros, vagyis 12 millió forintos Aspen Coloradót. A gyémánttal gazdagon kirakott debütáló modell fehér és rózsaszín arany változatban érhető el.


Karóra alakú okostelefon 340 ezer forintért

2009. február 25.

Nem hivatalos ugyan, de reálisnak tűnik az LG sokak által várt óramobiljának ára. A James Bond kiegészítőnek is beillő tárgy pont olyan drága lesz, mint amilyen kicsi. Az Orange forgalmazza majd a sokat tudó, mintegy 341 ezer forintos GD 910-et, amely a mobilpiac újabb mérföldköve is lehet.


Avantgárd luxusóra 30 millió forintért

2009. február 18.

Luxus helyett már álomkategóriába pozícionálta a De Bethune manufaktúra a legújabb, Dream Watch elnevezésű karóráját, legalábbis ezt támasztja alá a szürrealizmusból kibontakozó formavilág, a miniatűr, háromdimenziós holdmodell és a hasonlóképp meghökkentő, 30 millió forintos árcédula.


Futurisztikus óra egy luxusautó áráért

2009. február 16.

Az Urwerk karóráit futurisztikus kinézetüknek köszönhetően aligha téveszthetjük össze egyéb svájci márkákkal, azonban a manufaktúra egyes modelljei talán túlságosan is hasonlítanak egymásra. Hogy ez ne így legyen, limitált példányszámban gravírozott különkiadások is készültek a méregdrága időmérőkből.


Van, aki drágán szereti

2009. február 12.

A szerelmesek napját nemcsak fényűző ajándékokkal, hanem különleges, vágykeltő fogásokkal és legendákkal övezett borokkal is felejthetetlenné varázsolhatjuk. Ötletek nagyvonalú hölgyeknek és uraknak, akik hajlandóak nagyobb összeget áldozni arra, hogy meglepjék kedvesüket.


Túladagolta luxusóráját a svájci gyártó

2009. február 09.

Fittyet hányva a gazdasági válságra olyan karórát mutatott be Svájc egyik leghíresebb luxus óramárkájának készítője, amilyet csak a legnagyobb pénzbőségben képzelhetnénk el. A Black Caviar Bang nevű, gyémánt-túladagolásban szenvedő modellen a drágaköveket vékony fehérarany keret tartja össze, emögött pedig egy bonyolult szerkezet lapul.


Jól fogynak a legdrágább órák

2009. február 04.

A svájci órákból soha nem fogyott még annyi, mint tavaly. Reálértéken 1,2 százalékkal nőtt a forgalmuk, annak ellenére, hogy év végén a válság éreztette hatását, igaz, nem a legdrágábbak eladási adatai között.


A világ legdrágább homokórája

2009. február 04.

Egy thaiföldi cég egyetlen egyszerű ötlettel túlszárnyalta a nagy múltú svájci óragyártókat, legalábbis ami új termékük árát illeti, ami nem kevesebb, mint másfél millió forint. Az egészen egyszerű időmérő pedig egy homokóra, melyben apró gyémántokra cserélték a töltőanyagot.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5