Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

70 millió forintos karóra akciósan

2009. június 02.

Jaeger-LeCoultre Gyrotourbillon 1 órát most komoly kedvezménnyel kínálják 340 ezer dollárért. Az óra különlegessége a gömb alakú gravitációkompenzációs eszköz. Óraszerkezete 679 alkatrészből áll, és maximum 20 készül belőle évente.


Teszteltük az egymillió forintos luxustelefont

2009. május 25.

A Tag Heuert eddig a minőségi luxusórák gyártójaként ismerhettük meg, legutóbb pedig a Meridiist elnevezésű termékükkel a mobiltelefonok piacára is betörtek. Teszteltük az egymillió forintos készüléket, ami hiányosságaival együtt is a gazdagságot sugallja.


Üzletet nyitott Cannes-ban a Jaeger-LeCoultre

2009. május 21.

A luxusórákat gyártó svájci Jaeger-LeCoultre új üzletet nyitott Cannes-ban. A filmfesztivál ideje alatt nemcsak a mozikban és a vörös szőnyegen, de az új boltban is nagy volt a tolongás. A megnyitón a márka képviseletében Diane Kruger is részt vett.


Bankrobbantó órát készít az Azimuth

2009. május 19.

Az Azimuth Roulette óra különlegessége, hogy egy igazi játék került bele. Az állítógomb megnyomásával indul a golyó a rulettkerékben, amely véletlenszerűen áll meg egy számnál, mint az igazi játékban. Az óra hátlapjába vésve ott a jókívánság: üsd meg a főnyereményt!


Felhúzza az órákat a 20 millió forintos szekrény

2009. április 29.

Az Erwin Sattler Custodia titkos trezort óragyűjtemények tárolására fejlesztették ki. A húszmillió forintos bútordarab nemcsak stílusos, de praktikus is. Jól illeszkedik a többi bútor közé, ugyanakkor távirányítóval vezérelhető felhúzószerkezet is került bele.


Papírra írja a pontos időt a 79 milliós óra

2009. április 27.

A Jaquet Droz legújabb szerkezete a La Machine à Ecrire le Temps, vagyis A gép, ami leírja az időt nevet viseli. A majd nyolcvanmillió forintos szerkezet teljes egészében mechanikus, mégis képes arra, hogy papírra írja a pontos időt. Évente néhány készül majd belőle.


Ferrari ihlette a négyszelepes karórát

2009. április 20.

A Quattro Valvole CCM egy autó ihlette karbon óra. Négy szelep helyett négy óraszerkezet dolgozik a számlapok alatt. A 3,4 millió forintos kiegészítő karbon alkatrészei egy neves autóalkatrész cégtől származnak.


Átlátszó óra a Louis Vuittontól

2009. április 16.

Két zafírkristály közé került az 58 millió forintos óra szerkezete. A Louis Vuitton valamennyi órája teljes egészében saját gyártásban készül, így a Tambour Mystérieuse is. Havonta egy készül csak belőle, érdemes időben megrendelni.


Gyémántok a Land Rover terepjáróban

2009. április 10.

Egy amerikai ékszer- és óragyártó vállalat profiljához illő terepjárót készített.


Sharon Stone-nal adja el új karóráit a Dior

2009. április 10.

Új-Delhiben mutatták be a Christian Dior brand legújabb óráit. A The Christal Star Range nevű sorozatot Sharon Stone-nal, a híres hollywoodi sztárral népszerűsíti a márka.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5