Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Autókból kölcsönzött megoldások a 14 milliós luxusórában

2009. október 08.

A Tag Heuer koncepcióként már 2004-ben bemutatta a Monaco V4-et. A túlzás nélkül forradalminak nevezhető megoldásokat felvonultató óra már kapható, ára 14,5 millió forint. Szíjhajtást és apró csapágyakat is kapunk ezért a pénzért.


60 ezer forintért a legmegfelelőbb időpontban kelhetünk

2009. szeptember 28.

Az aXbo ébresztőórának meglehetősen drága, de megéri a pénzét, ha teljesíti, amit ígér. Azt, hogy egy szenzoron keresztül érzékelve alvási ciklusainkat mindig akkor ébreszt, amikor a legjobb nekünk. Boltban 60 ezer forint az ára, online valamivel kevesebb.


Egy gyári munkásnak ajándékozta másfélmilliós óráját Putyin

2009. szeptember 17.

1,6 milliós luxusórát ajándékozott egy gyári munkásnak Vlagyimir Putyin. A nagyvonalú gesztusra egy fegyverüzemben került sor, amikor az alkalmazott szuvenírt kért a politikustól.


Mennyiért vehetünk luxusórát itthon?

2009. szeptember 16.

A Hublot, Daniel Roth, Gerald Genta, Galshütte, Parmigiani, Ulysse Nardin, Tag Heuer mind olyan luxusmárkák, amelyek karórái már itthon is megvásárolhatóak. Utánajártunk mennyiért tehetünk szert egy-egy modellre, de azt is megnéztük, mik az idei trendek, divatos anyagok, fazonok és színek a karórák piacán.


Százmilliókat ér a világ legbonyolultabb órája

2009. szeptember 15.

Eladásra kínálják a világ valaha készült legbonyolultabb karóráját. A két kijelzővel rendelkező Sky Moon Tourbillont így ismerik, hála rendkívül összetett szerkezetének. 2007-ben rekordáron kelt el, most hasonló összeget várnak érte.


Többmilliós szerelmi óra

2009. szeptember 07.

Az Angular Momentum Jahan sah és Mumtaz Mahal tiszteletére készítette ezt a karórát. Talán a nevek nem mindenkinek ismerősek, a sah építtette a Taj Mahalt, amely kedvelt felesége sírja és a szerelem emlékműve egyben. A képmásukkal díszített órából öt darab készül, ezek majd hatmillió forintba kerülnek.


Kétmilliót kérnek a 300 méterig vízálló óráért

2009. szeptember 02.

A JeanRichard Diverscope JR1000 búváróra még 300 méter mélységben is pontosan mutatja az időt. A csaknem kétmillió forintba kerülő óra egyszerű, megbízható és strapabíró szerkezet - mint általában a búvárórák.


250 luxusórával ünnepli magát az ellentmondásos vezető

2009. szeptember 01.

Moamer Kadafi, Líbia ellentmondásos vezetője hatalmas megrendelést adott a svájci Chopardnak. Uralkodásának negyvenedik évfordulója szolgáltatta az apropót a milliárdos üzlethez. Mindezt annak ellenére, hogy az ország embargót vezetett be Svájccal szemben.


Luxusórával támogathatjuk Mary J. Blige alapítványát

2009. augusztus 31.

A Gucci új, fekete luxusórát dob piacra. A limitált példányszámban készülő PVD twirl ára csaknem 2000 dollár, aminek bevételéből egy híres sztár segélyszervezetét támogatják majd. Mary J. Blige FFAWN nevű alapítványa a nők esélyegyenlőségét hivatott elősegíteni.


Kettő az egyben luxusóra 11 millióért

2009. augusztus 24.

Van megoldás azoknak a praktikus gondolkodású hölgyeknek, akik két luxusórát szeretnének egy áráért válság idején. Még csak nem is kell az akciós hirdetéseket böngészniük, a svájci Piaget gyémántokkal gazdagon kirakott órájának mindkét oldalára kerültek mutatók. A 11 milliós órát viselője bármikor megfordíthatja.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5