Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az év karórái karácsonyra

2009. december 11.

Néhány igazán különleges és drága órát ajánlunk karácsonyra. Ezek nem a legismertebb gyártóktól származnak, a Bell & Ross, Harry Winston, vagy Romain Jerome kis szériában készíti különlegességeit. Az elképesztő árak egyaránt köszönhetők a műszaki tartalomnak és a felhasznált anyagoknak.


Tarolt az óraversenyen a Jaeger-LeCoultre

2009. december 10.

Hosszú várakozás előzte meg a Chronometrie 2009 elnevezésű, az órák pontosságát mérő verseny eredményhirdetését. Az első és a második helyet is a Jaeger-LeCoultre zsebelte be több millió forintot érő óráival.


Eladó egy háborús hős több milliós órája

2009. december 08.

Több mint ötmillió forintot is érhet az óraritkaság, amelyet az Antiquorum e havi New York-i árverésén kínálnak árverésre. A Longines Hour Angle egy neves pilóta, Major Ross F. Cole tulajdona volt. A második világháború hőse a híres 22-es bombázási egység parancsnoka volt.


Mit ajándékoznak egymásnak idén a milliárdosok?

2009. december 04.

A stílusos és drága karácsonyi ajándék egyrészt gesztus a másik fél irányába, másrészt a megvesztegetés máskor egyértelmű gyanúja nélkül lehet értékes használati tárgyakat adni az üzleti partnerünknek. Lássuk az idei szereplőket, a dizájner ébresztőórától a magánrepülőig.


Luxusmárka nevét kapta egy csúcs a Himalájában

2009. november 27.

Három hegymászó feljutott egy eddig szűz csúcsra a Himalájában, aminek nem volt még hivatalos neve. A csúcsot - az expedíció luxustermékeket gyártó támogatójának tiszteletére - Antoine LeCoultre's-nak keresztelték el.


A Hublot egymillió dolláros modellje lett az év ékszerórája

2009. november 18.

A genfi Grand Prix d'Horlogerie de Geneve díját egy különleges, bolti forgalomba nem került karóra kapta. A Hublot egyedi terméke, a Million Dollar Black Caviar Bang lett a 2009-es év ékszerórája, a díjhoz több mint 30 karát fekete színű gyémánt, 18 karátos fehérarany váz és egymillió dolláros árcímke kellett.


A sztárséf miatt adta fel magát az ékszertolvaj

2009. november 09.

Jamie Oliver ösztönzésére adta fel magát a rendőrségen egy ékszertolvaj. A férfi, aki a sztárséf tanítványa, egy 3 millió fontos rablásában játszott fontos szerepet.


Milliók orosz kézen

2009. október 30.

Az orosz csinovnyikok aligha nyomorognak. A Vedomosztyi című üzleti lap szerkesztői saját fotósaik képeit nézve felfigyeltek rá, hogy a hivatalnokok eléggé drága karórákat viselnek. Némi munkával a vonatkozó szakfolyóiratok és a gyártók bevonásával kiderítették, kinek a karját hány ezer, tízezer vagy millió svájci frank, euró vagy dollár ékesíti.


Elkapkodják Magyarországon az egymilliós luxustelefonokat

2009. október 26.

A közel egymillió forintos TAG Heuer luxustelefonok jól fogynak Magyarországon, a budapesti üzletben mostanáig 32 Meridiist talált gazdára. A különleges mobiltelefonokkal idén rukkolt ki az eddig elsősorban óráiról ismert svájci TAG Heuer cég.


Időutazás luxusórával

2009. október 19.

A Confrérie Horlogère modell különlegessége, hogy bármikor lassítható vagy gyorsítható mutatóinak mozgása. A mechanika aztán újabb gombnyomásra visszaáll a pontos időre. A tourbillont is szem előtt tartó különlegesség 75 millió forintba kerül.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5