Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az öt legszebb kültéri óra

2010. január 19.

Nem csak karórákban találhatunk feltűnő és elegáns modelleket, kültéri időmérők között is vannak exkluzív darabok. A Telegraph alapján bemutatjuk az öt legcsinosabbat.


A legpirosabb karóra Valentin-napra

2010. január 18.

Alig kevesebb mint egy hónapunk van még hátra, hogy kitaláljunk valamit a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap megünneplésére, a Tambour máris színpompás női karórákat kínál. A feltűnés garantált.


571 gyémánt fért a több százmilliós órára

2010. január 14.

A Blancpain Spécialités Tourbillon Diamants Watch 44 milliméter átmérőjű fehérarany házát művészi gondossággal borították be gyémánttal, még arra is gondot fordítottak, hogy a tok aljára is kerüljön a nemes kőből. 245 millió forintnyi dollárt kérnek érte.


Mit visel csuklóján a legjobban kereső tévés?

2010. január 12.

Simon Cowell tévés producer, az American Idol, az X-Factor és a Britain's Got Talent tehetségkutatók legnépszerűbb zsűritagja tavaly betöltötte az ötvenet. Mint most nyilvánosságra került, testvére, Nicholas egy négymilliós órával ajándékozta meg a nagy napon. Színarany tok és aligátor szíj járt az órakülönlegességhez.


Csuklóján hordja mobilját az orosz államfő

2010. január 05.

A luxuscikkek gyártóinak az számít a legjobb reklámnak, ha ismert nevek kezdik hordani a terméküket. Főleg ha a luxus fellegvárának számító Moszvában mutatja meg nyilvánosság előtt az orosz államfő, Dmitrij Medvegyev legújabb szerzeményét, a karóratelefonját.


Ütött a Depeche Mode Hublot órája

2010. január 05.

A Depeche Mode 12 albumának képe kerül egy-egy Hublot óra számlapjára. Az egyedi luxusórákat elárverezik, az órák és a zenekar rajongóitól befolyt összeget jótékony célra fordítják.


Kétszáz luxusórát loptak

2010. január 04.

Több mint 600 millió forint értékben 200 luxuskarórát loptak el egy előkelő tokiói ékszerüzletből betörők, akik a falon át fúrt lyukon hatoltak be január 2-án a Ginza bevásárlónegyedben lévő üzletbe.


A legdurvább órák Magyarországon

2009. december 19.

Egy összeállításunkban már felhívtuk a figyelmet a világ legkülönlegesebb, legdrágább óráira. Most a magyar piacon is kapható, megfizethető órakülönlegességek közül válogatunk. Nem csak az ismert márkák, mint a Tag Heuer vagy az Omega analóg szerkezetei között keresgélünk, LED-es és bináris karórákat is ajánlunk.


Magyarországon is veszik a 40 milliós órákat

2009. december 14.

A több száz millió forintos összegekről szóló luxusóra-eladásokról hallva azt gondolhatnánk, Magyarországon a jóval visszafogottabb költekezés jellemző. A közelmúltban azonban két negyvenmilliós órát is eladtak egy pesti óraszalonban.


Idén is röpködtek a dollármilliók az luxusórák piacán

2009. december 11.

Idén sem volt hiány különleges és extrém drága luxusórákban. Albert Einstein óráját hússzoros áron vitték el, és négymillió dollárt adtak egyetlen acél karóráért, ami minden idők legnagyobb leütése ebben a kategóriában. A tapasztalatok szerint kijelenthető, hogy az órapiac felső szegmensét a fellendülés jellemezte az utóbbi időben.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5