Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 479 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hat órát nyel el a Brioni aligátortok

2010. március 15.

A James Bond öltöztetőjeként is ismert Brioni új órásdoboza aligátorbőrből készül. Hat karóra fér bele, bélése velúr, csatja arany. És majd egymillió forintba kerül.


Az óránkkal nyithatjuk az Aston Martinunkat

2010. március 02.

Akiknek megadatik, hogy egy tavaly bemutatott Aston Martin Rapide-ot állítsanak a garázsba, a Jaeger-LeCoultre új óráját is szeretni fogják. Az AMVOX2 Rapide Transponder gombnyomásra nyitja az autót, mindezt már 6,4 millió forintért.


Vacheron Constantin óra egy luxuslakás áráért

2010. február 24.

A Vacheron Constantin lakkozott kollekciójába három modell tartozik. Az ősi technológiával, kézzel festett számlapok Japánban készülnek, ez az első alkalom, hogy a cég Svájcon kívül dolgoztat. Az egyedi szettekből évente húsz készül, áruk több mint 50 millió forint.


Havi 7 másodpercet késhet a luxusóra

2010. február 22.

Mi mással ünnepelné megalakulásának 165. évfordulóját a Lange & Söhne legendás órakészítő, mint három új időmérővel. Pontosabban a Tourbograph, a Lange 1 Tourbillon és az 1815 Moonphase tökéletesített verziókkal, amik eredetijei a gyűjtők kedvenc darabjai lettek.


Ütni segít a kifordítható luxusóra

2010. február 18.

A golf még mindig inkább a tehetősek hobbija, legalábbis ez látszik azokon a kiegészítőkön, amelyeket a sporthoz kínálnak. A golfozóknak készített Hercules Golf Master óra például úgy segíti jobb ütéshez a játékost, hogy GPS-vevővel kezeli a pálya adatait.


Ultravékony az osztrákok kedvenc órája

2010. február 17.

Az Uhrenjournale című osztrák lap olvasói megválasztották 2009 legjobb óráját. A legtöbb szavazatot a versenyen Jaeger Le-Coultre Master Grande Ultra-Thin kapta.


16 milliós karóra 150 éves múlttal

2010. február 08.

A Tourbillon with Three Gold Bridges óralegenda elemeit felhasználva, újraértelmezve 150 év után a Girard-Perregaux cég piacra dobta a kortárs, modern változatot. A három arany híd köré épített karóra 80 ezer dollárba kerül.


Maguktól járnak a tízmilliós luxusórák

2010. február 01.

A Jaeger-LeCoultre feltalálta az örökmozgót, legalábbis többé nem a vásárlónak kell működésre bírni az óráját. Az Atmos 566-ot soha nem kell felhúzni, mutatóit ugyanis a szobában fellépő hőmérséklet-különbség mozgatja. A forradalmi időmérő drágább típusaiért több mint tízmillió forintot kérnek.


Ízléstelen luxusóra katari olajmilliárdosoknak

2010. január 25.

Thomas Prescher tervező piaci rést látott az olajállamok milliomosainak szokásait vizsgálva. Úgy érezte, hogy nemzeti büszkeségükre alapozva érdemes lenne számukra luxustermékeket gyártani és forgalmazni. Ennek az ötletnek első megvalósulása a Tempusvivendi Qatar Watch, a katariaknak készített óra.


Százmilliós luxusórák földönkívüli anyagból

2010. január 20.

A Louis Moinet egy különleges időmérőt is bemutatott a vasárnap nyílt Geneva Time Exhibition alkalmából. A genfi órakiállítás egyik látványossága a nagyméretű, a naprendszer működését is bemutató szerkezet. 892 millió forintért jár hozzá négy karóra, amelyekben meteoritok darabkáit is megtaláljuk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5