Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az Európai Michelin-kalauz 2010 Budapestet dicséri

2010. március 18.

Szerdától kapható a 2010-es Európai Michelin kalauz, amelyben a Costes étterem csillaga és további négy budapesti vendéglátóhely, az Arcade Bistro, a 21 étterem, a Bock Bisztro és a Csalogány 26 Bib Gourmand elismerése révén Budapest külön említést érdemelt.


Gerendai Károly: a Costes a Michelin-csillag után sem lesz drágább

2010. március 17.

Az árak nem, a forgalom viszont nőni fog a Michelin-csillag hatására a Costesben, ahol csaknem négyszázezer forintos borokat is ihatnak a vendégek. Az étterem, amely elsőként kapta meg Magyarországon a francia étteremkalauz elismerését, valószínűleg továbbra sem lesz nyereséges. Gerendai Károllyal beszélgettünk.


A Costes étterem Michelin-csillagot kapott

2010. március 16.

Megkapta első Michelin-csillagát a budapesti Costes étterem. Ezzel a magyar főváros is felkerült az étteremkalauz gasztronómiai térképére.


Megjelent a 2010-es francia Michelin-kalauz

2010. március 02.

A Michelin-kalauz 2010-es franciaországi kiadványában ismét csak egy éttermet emelt fel a háromcsillagosok közé: ezzel 26-ra emelkedett a legnagyobb elismerést kiérdemelt vendéglátóhelyek száma a gasztronómia hazájában.


Közhasznú alapítvány lesz a világ legjobb étterméből

2010. február 24.

Fellebbentette a fátylat a világ legjobb éttermének, a spanyolországi El Bullinak a jövőjéről annak séfje, aki szerint a 2012-től két éven át zárva tartó étterem 2014-ben gasztronómiai magánalapítványként nyit ki újra.


Meggyűlt a baja Madonnával a magyar séfnek

2010. február 19.

Biró Norbert, a Baraka konyhafőnöke ázsiai és magyar alapanyagokat, valamint tradicionális francia technológiákat párosít az étlapon. Rigolyás világsztárokra is főzött, és a Michelin-csillagnál jóval fontosabb számára a szakma elismerése. Amiből, úgy tűnik, nincs is hiány.


Gourmet pizza Gordon Ramsay-től

2010. február 16.

Úgy tűnik, Gordon Ramsay mostanában nem a Michelin-csillagokra koncentrál, egyik londoni éttermében gourmet pizzákat árul majd.


Egyszerű pub lett a Michelin-csillagos étteremből

2010. február 12.

Felmondott egy Michelin-csillaggal jutalmazott brit étterem séfje, mert nem akart sült krumplit és hamburgert készíteni. Az étterem kénytelen bezárni, márciusban pubként nyitják meg újra.


A négy legjobb szusi étterem Budapesten

2010. február 09.

Kevés olyan étel van, ami annyira megosztja az ínyenceket, mint a szusi. Ha a nyershal-rajongók oldalán állunk, nem árt tudnunk, hol vannak a legjobb szusi éttermek, mit jelentenek a japán kifejezések, és miből áll a szusietikett.


Gerillaéttermek Londonban

2010. február 08.

Egészen titokban, egy kicsit a törvényen túl, és mindenekelőtt előre bejelentve. Ilyenek az új hullámos londoni éttermek, ahol magánemberek főznek otthon idegeneknek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5