Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Európa legjobb privát asztalai

2010. június 14.

Nem mindig szeretjük az étteremben a nyüzsgést, előfordul, hogy egy meghitt családi esemény, egy házassági évforduló vagy egy sikeres üzlet megünneplése esetén el akarunk rejtőzni a kíváncsi tekintetek elől. Európa legjobb különtermei következnek.


Már 100 étterem jelentkezett az idei borszerdákra

2010. június 04.

A Borszerda csapata idén négy tematikus borszerdát és egy hozzájuk kapcsolódó gasztronómiai versenyt szervez a Közösségi Bormarketing Alap támogatásával. Már 100 étterem jelentkezett is.


Dohány és szalonna fagyi

2010. június 04.

A DINING GUIDE étteremalauz 2010-ben már hatodik alkalommal hirdeti meg az Év Étterme címért zajló versenyt. Az eseményen a legjobbak közé került éttermek június 3-án fagylalt különlegességeikkel, köztük dohány és szalonnás verziókkal mutatkoztak be a sajtó és a zsűri képviselőinek.


Árverésen kell megküzdeni egy éttermi asztalfoglalásért

2010. május 31.

Az évszázados, aprócska Rao's étterem New York Kelet-Harlem negyedének rendkívül népszerű helye, ezért a bizonyos estéken a foglalásért árverésen küzdhetnek meg a vacsorázni vágyók. Ötezer dollárról, vagyis több mint egymillió forintról indul a licit.


Alexandra étteremkalauz 2010 - két kiemelkedő magyar étterem

2010. május 28.

Az Alexandra étteremkalauz idei kiadásában már több mint 300 étterem értékelése szerepel, ezek közül 44 lépte túl a nemzetközi minőséget jelentő 11 pontot; a csütörtöktől kapható kötet szerint az év legjobb étterme a budapesti Costes és a viszi Chateau Visz lett.


Már nem az El Bulli, hanem a Noma a világ legjobb étterme

2010. április 27.

A koppenhágai Noma lett a világ legjobb étterme 2010-ben a brit Restaurant Magazine ötvenes listája alapján.


Három órás sor a legolcsóbb Michelin-csillagos étterem előtt

2010. április 14.

Akár 1500 forintnak megfelelő összegből is meg lehet ebédelni a világ legolcsóbb Michelin-csillagos éttermében, viszont két-három órás sorban állásra kell számítani. Állítólag megéri.


A legjobb vegetáriánus éttermek Budapesten

2010. április 12.

Bár egyre több étterem kínál húsmentes fogásokat, továbbra sincsenek könnyű helyzetben Magyarországon a vegetáriánus ínyencek. A külföldi étteremkalauzok által is elismert Costes és a Babel Delicate húsmentes menüjén kívül azért találunk olyan éttermeket, ahol magas színvonalú, változatos ételek közül választhatnak a növényevők is. Bemutatunk néhányat.


A világsztárok kedvenc éttermei

2010. március 30.

A Forbes magazin listájára azok az amerikai éttermek kerültek fel, ahová szívesen járnak vacsorázni a sztárok. Ezeken a kulináris élvezeteket nyújtó helyeken tehát nem ritka, hogy a szomszéd asztalnál egy-egy híresség ül.


A legjobb magyar éttermek a Michelin-kalauz szerint

2010. március 26.

Négy bisztró jellegű éttermet jutalmazott kiváló ár-érték arányt és magas színvonalat jelentő Bib Gourmand elismeréssel a 2010-es Michelin Guide európai kiadása. Az étteremkalauz szerint a Bock Bisztró, az Arcade Bistro, a 21 Étterem és a Csalogány 26 a legjobb hazai éttermek az egycsillagos Costes után. A díjazott éttermek nem akarnak változtatni, hiszen azért kapták az elismerést, mert úgy jók, ahogy vannak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5