Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Sztárok és robbanó cukorkák a MIX klub, bár és étteremben

2010. szeptember 17.

Noha a hivatalos megnyitó ma és holnap lesz a MIX klub, bár és étteremben, a tegnapi zártkörű VIP partin ízelítőt kaptunk a Michelin-csillagos séf ételeiből, miközben Zséda és a világhírű Julie McKnight énekelt.


Ma nyit meg az első Nobu Magyarországon

2010. szeptember 15.

A világhírű japán étteremlánc, a Nobu magyarországi tagja ma nyitja meg kapuit, így mi is közelebb kerülhetünk Nobuyuki Matsuhisa konyhaművészetéhez. A magyarországi Nobu tulajdonosa, Andy Vajna régi álma vált valóra a budapesti étteremnyitással.


50 séf dolgozik egyszerre Nagy-Britannia legnagyobb éttermében

2010. szeptember 13.

Napi nyolcszáz embert tud majd asztalhoz ültetni Nagy-Britannia hamarosan megnyíló legnagyobb étterme - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadásában.


A legjobb vidéki éttermek Magyarországon

2010. augusztus 27.

Bár a vidéki éttermek nagy része gazdasági okokból mindenféle közönséget és igényt kiszolgál, az igazi ínyencek különleges, az egyes régiók hagyományos alapanyagaiból készült fogásokat is találnak az étlapon. Olyan helyeket ajánlunk, ahová megéri elutazni akár Budapestről, egy vacsora kedvéért is.


A legdrágább puding

2010. augusztus 11.

New Yorkban árulják a világ legdrágább pudingját, amelyre két hét a várakozási idő.


Ötezer olasz étterem van a maffia kezében

2010. július 26.

Csaknem ötezer olasz étterem van a maffia kezében, amely főként pénzmosásra használja a vendéglátóhelyeket - jelentette pénteken a La Repubblica című mértékadó olasz napilap, amely azt is állította: Rómában és Milánóban minden ötödik étteremnek közönséges bűnöző a tulajdonosa.


Nagy kihívás lesz a Nobunak Budapest

2010. július 23.

Másfél hónap múlva nyit a budapesti Nobu a Kempinski Corvinus épületében. A friss halak repülővel érkeznek majd, és az sem kizárt, hogy magyar ízek is megjelennek majd a fogásokban. Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa tulajdonos-séf négy év után mondott igent a nyitásra, és úgy érzi, Budapest minden szempontból nagy kihívás lesz.


Hamarosan megnyit az első Nobu Magyarországon

2010. július 22.

A világhírű japán étteremlánc, a Nobu magyarországi tagjának nyitása 2010 szeptemberében várható. A magyarországi Nobu tulajdonosa, Andy Vajna régi álma vált valóra a magyarországi étteremnyitással.


A Costes két Michelin-csillagot szeretne Magyarországra

2010. június 22.

A Michelin-csillag megszerzése nemcsak teltházzal, hanem felelősséggel is jár. A Costes hosszú távon két Michelin-csillagot szeretne, ami állítólag azt jelenti, hogy profitot továbbra sem termel az étterem. Gerendai Károly, az étterem egyik tulajdonosa arról beszélt, hogy milyen az élet a csillag után, és miért fogják emelni az árakat.


Elhunyt Egon Ronay, a brit gasztronómia magyar kritikusa

2010. június 14.

Elhunyt Egon Ronay, a brit gasztronómia világhírű, magyar származású reformere és kérlelhetetlen kritikusa.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5