Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legjobb olasz éttermek

2006. október 31.

Bár a világ tíz legdrágább étterme közé két olasz került be, az itáliai luxusétkezdék száma messze nem áll meg ennyinél. Egy olaszországi felmérés szerint Róma, Milánó, Firenze és Szicília egyaránt exkluzív vendéglátóegységek sokaságával várja a mediterrán ízek kedvelőit.


Novemberben tartják a svájci gasztroünnepet

2006. október 26.

Rendhagyó módon november 1. és 5. között kerül megrendezésre Svájc legnagyobb gasztronómiai rendezvénye, ugyanis a helyi specialitásokat népszerűsítő Goûts & Terroirs kiállítói szerint a bemutatott ételek szempontjából a késő őszi időpont kedvezőbb a kora nyári helyett.


Luxuspláza nyílik New Yorkban

2006. október 26.

Nyilvánosságra hozták a New York-i Plaza Retail Collection terveit. A Central Park és a Fifth Avenue sarkán megnyitó luxusplázában exkluzív butikokkal és világhírű éttermek egész sorával csábítják majd a vásárlókat.


A világ legdrágább éttermei

2006. október 19.

Az éttermek presztízsértékét a felszolgált ételek minősége mellett az árszabás is nagymértékben befolyásolja, és mivel utóbbi számokban kifejezhető tényező - nem pedig ízlés kérdése, ezért a menük drágasága alapján vitathatatlanul szilárd rangsort lehet összeállítani. Az amerikai Forbes magazin a minap tette közzé a tíz legdrágább étterem listáját.


Az isztriai konyha csúcsai

2006. október 16.

Az Isztriai-félsziget nem csak a vitorlázás és strandolás szerelmeseinek kedvelt helye, hanem az ínyenceké is. Erre utal legalábbis a környék gourmet-éttermeinek száma, azt bizonyítva ezzel, hogy az Adriára látogató turistákat lehetséges és érdemes a minőséggel megszólítani.


Megválasztották a legjobb asztaldíszítőt

2006. október 14.

Megszületett a Szakiskolák díszterítési versenyének eredménye. A Hoventa Nemzetközi Kereskedelmi és Vendéglátótechnikai Szakkiállítás utolsó napján rendezett bajnokság legszebb díszasztalát a veszprémi Jendrassik-Venesz Középiskola és Szakiskola diákjai készítették.


Díszterítéssel versenyeznek a diákok

2006. október 13.

Újabb bajnokságra kerül sor az október 10. és 13. között megrendezésre kerülő Hoventa Nemzetközi Kereskedelmi és Vendéglátótechnikai Szakkiállítás utolsó napján. A Szakiskolák díszterítési versenyén a legszebb és legkiemelkedőbb asztali kreációt bemutató tanulót díjazzák.


U2-torony épül Dublinban

2006. október 09.

Az ír csapat a zenei csúcsok után Dublinban tör újabb magaslatokba, méghozzá egy róluk elnevezett torony segítségével. A 130 méter magasra tervezett U2-toronyházban - amely várhatóan akár 100 millió euróba is kerülhet - méregdrága luxuslakások, az együttes stúdiója és vendéglátóegységek is helyet kapnak majd.


A világ gasztronómiai királyai

2006. október 06.

Előfordulhat, hogy míg egyesek könnyen rálelnek, addig másoknak évekbe telik megtalálni az igazit, legalábbis ami a legjobb éttermet illeti. Ha Budapesten már meg is van a kedvenc helyünk, a világ metropoliszainak kínálatát szinte lehetetlen lenne feltérképeznünk, így könnyítésképpen összeszedtünk egy csokorravalót a nagyvárosok legkitűnőbb konyháiból.


Színvonalas éttermek debütálnak New Yorkban

2006. szeptember 28.

Bár New York eddig sem panaszkodhatott a színvonalas éttermeinek száma miatt, idén ősszel tovább erősít e téren. A hírességeket és a pénzvilág jelentős személyiségeit egyaránt vonzó kozmopolita város ebben a szezonban számos új, exkluzív vendéglátóegységet és mesterszakácsot üdvözölhet, akik között olyan nagy nevek is szerepelnek, mint Joel Robuchon vagy Gordon Ramsay.


12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5