Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Lecserélik az Eiffel-torony éttermét

2006. november 29.

Teljesen új felfogású lesz az az étterem, amelynek vezetését Alain Ducasse, a világhírű sztárszakács veszi át a következő kilenc évre. Az összesen 14 Michelin-csillaggal díjazott séf az Elior 23 évig tartó uralma után foglalja el Párizs jelképének éttermét.


Dőzsölés a cég kontójára

2006. november 28.

December első heteiben az emberek nagy többsége részt vesz minimum egy munkahelyi karácsonyi rendezvényen. A cégek nagy része már nem a munkavégzés helyszínén, a titkárnő által készített szendvicsekkel ünnepel, a vezető(k) inkább étterembe viszi(k) a munkatársakat. Ezeket a helyeket nem árt jó előre lefoglalni, hiszen egy nagyobb csoport érkezésére az éttermek séfjeinek is jó ideig készülniük kell.


Libamájhab és kincsesláda nemzetek karácsonyával

2006. november 23.

Ha elege van az otthon töltött szentestékből, s a környezetváltozással is szeretné emelni az ünnep fényét, az egyik legjobb választás lehet a Gerbeaud-ház hagyományos ünnepi menüje.


Tombol a szőrös rákok szezonja

2006. november 22.

Különleges finomság csábítják a tehetős ínyenceket Tajvan legjobb éttermeibe ebben az időszakban. A szőrös rákok évadjában a legkülönbözőbb fogásokkal várják a tenger gyümölcseinek gourmand rajongóit.


Michelin-csillaghullás Németországban

2006. november 22.

Megérkezett az éttermeket minősítő, legújabb Michelin katalógus német kiadása, amely átrajzolta Németország gasztronómiai térképét. Az étteremkritikus kiadvány 2007-ben 7 éttermet foszt meg az értékes kitüntetéstől, viszont háromszor ennyit jutalmaz.


Sztárok kedvence a Dolce & Gabbana aranyétterme

2006. november 21.

A milánói Gold az első étterem, amelyhez a neves olasz divatház, a Dolce & Gabbana nevét adta. Az ízek és a stílus tekintetében is maximumra törekvő gasztronómiai palotában olyan sztárok fordultak már meg, mint Kylie Minogue és Paris Hilton.


Szarvasgomba és Truffle Tart a Rivaldában

2006. november 20.

A Karácsonyra készülnek Budapest kedvelt vacsorázó helyei is. A Rivalda étterembe látogatók több fantáziadús karácsonyi menüből választhatnak, mely a kortárs európai konyha remekeit helyi összetevőkkel vegyíti.


Kocsmajárás az írek kedvenc semmittevője nyomában

2006. november 19.

Írországról általában a magukat folyton az asztal alá ivó, vörös hajú, szeplős arcú férfiak jutnak eszünkbe, akik a híres (vagy éppen hírhedt...) pubokban múlatják idejüket cigifüstben, focimeccset nézve. Pedig adtak ők a világnak gazdasági csodát, vagy U2-t, de James Joyce-t is...


Jégbár nyílik Afrikában

2006. november 02.

2006 novemberében nyílik Afrika első jégbárja, ahol mínusz öt fokos hidegben kortyolhatják koktéljaikat a vendégek, miközben egy politikus jégbe vésett arcmását is megcsodálhatják.


Megválasztották 2006 legjobb budapesti éttermét

2006. október 31.

A francia konyhájáról híres Lou Lou éttermet választotta a Dining Guide nevű gasztronómiai kalauz Budapest legjobb vendéglőjének. A díjátadásra október 31-én este került sor.


12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5