Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Rehabilitáción virulnak ki a sztárok

2007. március 29.

Az emberek többségén a detoxikáló és rehabilitáció szavak hallatán nagy eséllyel borzongás fut végig, hiszen általában nem az jut eszünkbe, hogy ezek az intézmények adott esetben akár egy luxusszálloda kényelmével is felérhetnek. Az exkluzív gyógyszállók extrái között mára edzőtermek, luxuséttermek, wellness részleg, könyvtár és sportpályák is szerepelnek.


Betört a pizza az elit éttermekbe

2007. március 23.

Az átlagember a vendéglőket két nagy csoportba sorolja: az egyikben az "előkelőnek" titulált, nívós helyek vannak, míg a másikban a jóval kevésbé igényes gyorséttermek. A legújabb külföldi trend a kategóriák közötti határokat mossa el, legalábbis erre utal a szarvasgombás pizzák térhódítása.


Az eszpresszók magyar mágusa

2007. március 05.

A felkapott kávézók többnyire zsúfoltak a baráti vagy üzleti beszélgetéssel egybekötött eszpresszóra betérőktől, ám csak kevesen akadnak, akik profi szinten is ismerik a kávé világát. A téma egyik szakértője Senkáriuk András, a Barista Hungary vezetője, vele beszélgettünk a kávékultúráról.


Kegyvesztett éttermek

2007. március 01.

A világ legbefolyásosabb gasztronómiai kalauza, a Michelin Guide nem csak magasztalja, hanem adott esetben el is marasztalja a korábbinál alacsonyabb színvonalat produkáló éttermeket. Így járt a Taillevent és a Le Cinq is, annak ellenére, hogy korábban kikezdhetetlennek tűnt e két párizsi csúcskonyha három csillaga.


A világ legfurább éttermei

2007. február 28.

A gasztronómiában a minőség mellett az ételek és az étterem különlegessége is fontos szerepet játszik abban, hogy a vendégek életre szóló élményt szerezzenek. A Forbes magazin összegyűjtötte a tíz legmeglepőbb kínálattal vagy szolgáltatással rendelkező éttermet.


Friuli, a gasztronómiai kincsesbánya

2007. február 28.

Olasz ételbemutatót tartottak február 27-én a Mercure Budapest Korona szállóban. Friuli régió olyan nevezetességei mutatkoztak itt be a magyar gasztroközönségnek, mint a San Daniele sonka, vagy a Montasio sajt, de az itáliai séfek a helyszínen készített halas, valamint a libamájas puliszkás fogásai szintén nagy sikert arattak.


Terjeszkedik a Bocuse-birodalom

2007. február 20.

Az évtizedek óta három Michelin-csillagot viselő Paul Bocuse, akit a GaultMillau étteremkalauz „az évszázad séfjének” is megválasztott, új koncepción alapuló éttermet nyit Lyonban, sőt a hírek szerint a külföldi terjeszkedéssel is kacérkodik.


Holnap féláron torkoskodhatunk

2007. február 15.

Idén is megrendezik a tavaly nagy sikernek örvendett Torkos Csütörtököt, február 22-én mindenki csak a felét fizeti számlája végösszegének, ha olyan étterembe tér be, ami részt vesz az akcióban. Közel 700 fővárosi és vidéki vendéglőben lehet majd torkoskodni, de akkora az érdeklődés, hogy érdemes minél előbb asztalt foglalni.


Casablanca a szomszédban

2007. február 15.

A világ több országából ajánlottunk már magyar éttermeket, most végezetül egy olyan helyet szeretnénk bemutatni, amely akár egy kellemes szombati ebéd helyszínéül is szolgálhat, mivel csak át kell sétálni Esztergomból Szlovákiába.


Vörös Kalauz a legjobbakhoz

2007. február 13.

Sokan elképzelni sem tudják, mi köze lehet egy francia gumigyártó vállalatnak a világ legkiválóbb éttermeihez. A válasz egyszerű: Edouard Michelin több mint száz évvel ezelőtt feltalálta a cserélhető szelepes autógumit, majd testvérével, Andréval együtt kitűnő éttermek és hotelek címével bővített térképeket adtak ki, így próbálván ösztönözni az autósokat, hogy tegyenek kitérőket, és ezzel is koptassák autójuk Michelin gumiját.


12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5