Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

20 ezer forintos mozijegy

2007. június 21.

A szöuli Cine de Chef egy exkluzív filmszínház és egy luxusétterem egyedülálló párosítása, ahol egy mozijegy árában kiváló séfek által készített vacsora is van. A különleges szolgáltatás az üzleti tárgyalások és a különleges randevúk exkluzív helyszínévé vált az utóbbi hónapokban.


Európában élni luxus

2007. június 21.

Bár Budapest nem tartozik Európa legdrágább városai közé, az ide érkező külföldieknek azért mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a fényűző életmód finanszírozásáért. Bécs, Pozsony és Prága azonban még nagyobb terhet ró a pénztárcára, derül ki a luxushotelek és exkluzív éttermek árainak szúrópróbaszerű összehasonlításából.


Danny De Vito hollywoodi sztárokat etet

2007. június 19.

Danny De Vito olasz éttermet nyitott Miami Beach egyik legfelkapottabb környékén. A színész célja nem kevesebb, mint hogy éttermébe vonzza Hollywoodot.


Legszívesebben hamburgert enne a világhírű szakács

2007. május 31.

Marco Pierre White volt az első angol szakács, aki megkapta a három Michelin-csillagot, így azt gondolhatnánk, ő is ugyanolyan ellensége a gyorséttermeknek, mint a legtöbb séf. A londoni étteremtulajdonos azonban nemrég kijelentette: leginkább Big Mac-et enne repülőútjain, mivel a gépeken felszolgált ételek hozzávalóit nem találja elég frissnek.


Kifüstölnék a dohányosokat a vendéglátóhelyekről

2007. május 31.

A 2004-ben bevezetett törvény értelmében tilos Írországban a dohányzás az összes munkahelyen, beleértve a vendéglátóipari egységeket és a privát klubokat is. A tilalmat annak ellenére be akarják vezetni az Európai Unió több országában is, hogy az egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Hazánkban a kormány tervei szerint 2009-től nem lehetne dohányozni a nyilvános zárt helyeken.


Daruval húzzák fel az ínyenceket az étterembe

2007. május 18.

Az igazán elszánt ínyencek a Dinner In The Sky nevű belga "étteremben" extrém körülmények között, 50 méteres magasságban élvezhetik a francia konyha kifinomult ízeit. A vacsora akár 6 órán keresztül is eltarthat, főleg, hogy innen nem olyan egyszerű angolosan távozni.


Luxusvacsora a fáraók sírhelyénél

2007. május 03.

A fáraók temetkezési helyéül szolgáló egyiptomi piramisok adják majd a hátteret a világ egyik legkülönlegesebb és legdrágább vacsorájához 2008 decemberében. A menüt 30 Michelin-csillagos séf készíti majd el egy fél mérföld hosszú konyhában, a szabad ég alatt.


iPodot kapnak a luxusétterem vendégei

2007. április 25.

Különös fogással kedveskedik vendégeinek a világ egyik legkitűnőbb étterme, a brit Fat Duck. A Michelin-csillagos szakács, Heston Blumenthal vendégeinek a tenger gyümölcseiből készített fogásokhoz hullámverést játszó iPodokat is felszolgál, ezzel biztosítva a vízparti hangulat és az ízélmény harmóniáját.


Hollywood nagyágyúi bárkit vendégül látnak

2007. április 23.

Amikor egy híresség éttermet nyit, biztos lehet benne, hogy a rajongói hamar felfuttatják a helyet. Hosszú távon azonban nem lehet belőlük megélni, sőt saját bevallásuk szerint a sztárok nem is a profit, mint inkább a presztízs miatt foglalkoznak azzal, hogy nevüket, illetve pénzüket adják egy ilyen jellegű vállalkozáshoz.


A világ legdrágább hússzeletei

2007. április 02.

A steakek általában az étlapok legdrágább fogásai közé tartoznak, de azért valószínűleg meghökkennénk, ha a számla kiegyenlítésekor kiderülne, hogy több mint fél millió forintot kell fizetnünk a vacsoránkért. Hogy mi is kerülhet ennyibe egy darab marhahúson? Most eláruljuk.


12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5