Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Saját kocsmát épít a terhes énekesnő

2007. szeptember 12.

Nem spórol első terhességén a britek egyik kedvenc énekesnője, Charlotte Church. A milliókat összeéneklő díva úgy döntött, 15 ezer fontért luxuskocsmát építtet rezidenciájában, hogy legyen hol ünnepelnie gyermeke világra jöttét.


Megválasztották az év szállodáját

2007. szeptember 10.

A svájci Ascona város büszkeségét, az ötcsillagos Castello del Sole nevű luxushotelt jutalmazta a Gault-Millau az Év Szállodája címmel, amellyel immár 11 esztendeje díjazza a legjobbakat az étterem- és szállodakritikai kiadvány.


Gazellabélszín és hernyópörkölt

2007. szeptember 07.

Peter Goffe-Wood dél-afrikai sztárséf hivatalos titulusa szerint étel-alkimista. Könyvekben, neves magazinok hasábjain és exkluzív kurzusokon fedi fel az emberek előtt az ételek elkészítésének és a borok kiválasztásának titkait. Szeptember 6-10. között Magyarországon mutatja be Dél-Afrika ízeit az Apetito étteremben.


A legdrágább menük

2007. szeptember 03.

A nagy séfek tehetős vendégei általában nem az étlapról választják ki a legígéretesebb ételeket, hanem öt, tíz, vagy akár huszonöt fogásos degusztációs menüket rendelnek, hogy átfogóbb képet kapjanak az adott konyha ízvilágáról, és többféle különleges kreációt kóstolhassanak meg. Néhány helyen egy ilyen menüért akár 87 ezer forintnak megfelelő összeget is ki kell fizetni.


Teára cserélik a bort a luxuséttermek

2007. augusztus 27.

Új trend hódít a külföldi csúcsgasztronómiában, legalábbis erre utal, hogy egyre több előkelő étteremben váltja fel a tea a bort, illetőleg kerül vele egy szintre. Az egész világon terjedő divat már Németországba is megérkezett.


Amit eddig nem mertél megenni

2007. augusztus 24.

A mediterrán vidékeken gyakran kerülnek különféle rákok, kagylók és egyéb puhatestűek a tányérra, és sokszor nem egyszerű beazonosítani a különlegesen elkészített, szószokkal álcázott tengeri herkentyűket. A tenger gyümölcseivel itthon is feldobhatjuk étrendünket, a szokatlan fogások elkészítéséhez az Óceán Grill séfjétől kaptunk ötleteket.


Lóháton ülő angyalokat ehetünk Angliában

2007. augusztus 22.

Általános vélekedés, hogy a franciáknál nem lehet rosszat enni, míg az angoloknál és íreknél kénytelenek vagyunk tojáson, krumplin és szendvicseken tengődni. Mint minden közhelynek, persze ennek is van némi alapja, de tévedés azt hinni, hogy a „szigetlakóknak” nincsenek ízletes, kipróbálásra érdemes fogásaik. Utazó ínyenc sorozatunkban a jellegzetes mediterrán ételek után a francia, az angol és az ír konyha finomságait vesszük sorra.


Milliomosok a fazék mellett

2007. augusztus 10.

Az élelmiszerforgalmazók és az étteremtulajdonosok előszeretettel kérnek fel közismert séfeket, hogy népszerűsítsék termékeiket és a vendéglátóhelyeket, a konyha sztárjai pedig mesés vagyonra tesznek szert azáltal, hogy nevüket adják a kampányokhoz.


Csúcsgasztronómia a Balatonon: Kistücsök

2007. július 05.

A Balaton környékén ma már nagykorúvá érett borkultúráról beszélhetünk, hiszen akad jó néhány termelő, akik világszínvonalon űzik mesterségét. Ilyen mértékű változás a gasztronómiában sajnos még nem történt, de már vannak biztató jelek arra nézve, hogy lassan mást is ehetünk itt, mint lángost, rántott hekket és palacsintát. A balatonszemesi Kistücsökben például.


Vacsorázzunk hollywoodi sztárokkal!

2007. július 02.

Nem könnyű asztalt foglalni a legnagyobb hírességek és a milliomosok kedvenc éttermeiben, de kellő ügyességgel és kitartással akár sztárok társaságában is élvezhetjük a legkitűnőbb fogásokat. Sokszor azonban nehéz eldönteni, hogy a sztárok, vagy a különleges fogások vonzzák a vendégeket.


12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5