Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Édes bűnbeesés a francia Riviérán

2008. június 13.

A nizzai Keisuke Matsushima Restaurant alig néhány éve nyílt meg, kitűnő minőségű alapanyagainak és fantáziadús ételkreációinak hála azonban máris egy Michelin-csillag boldog tulajdonosának mondhatja magát. Mi sem hagyhattuk ki a fiatal japán séf éttermét, ahol mindenképpen megéri végigkóstolni a fejenként 95 euróba kerülő menüsort, nehogy lemaradjunk a wasabihabon tálalt szardíniafilé, a borjúbélszín és a gyömbéres-eperzselés pannacotta élményéről.


Luxuskategóriás piknik

2008. június 11.

Egy szabadtéri étkezés is lehet luxuskategóriás, főleg, ha egy Michelin-csillagos étterem tölti meg a piknikkosarat. A manhattani Carlton Hotel által összeállított csomagot magukkal cipelve a vendégek New York bármelyik parkjában elkölthetik a híres Country étterem piknikmenüjét, még a stílusos felszerelés sem fog hiányozni.


Gyomorhoz tervezett nyaralások

2008. június 09.

A Michelin-kalauzhoz szabott utakat kínál egy luxus utazási iroda. A Cadogan Holidays vezetői azt mondják, az utasok egyre komolyabban érdeklődnek a gasztronómia iránt, így ők szakemberekből álló kíséret mellett kínálnak nekik tematikus nyaralásokat, melyek során Michelin-csillagos éttermeket kereshetnek fel.


Mennyiért nyithatunk jó éttermet?

2008. május 29.

Akár hét- vagy nyolc számjegyű kiadásokra számíthat az, aki igazán kiváló éttermet szeretne nyitni Magyarországon. A legmodernebb konyhagépeket kell megvásárolni, de a kiváló minőségű alapanyagok beszerzése és a marketing is milliókba kerül. A személyzet kialakítása és az üzemeltetési költségek további jelentős összegeket emésztenek fel, a profitra pedig még évekig várhatunk, ha egyáltalán lesz.


Hamburger 800 ezer forintért

2008. május 19.

Az egyesült államokbeli Fleur de Lys étteremben egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szendvicset választunk az étlapról, az egyik burgerért ugyanis 5000 dollárt, azaz 800 ezer forintot kérnek. Aki kifizeti, kap egy üveg exkluzív bort, és hazavihet egy drága poharat is.


Akiktől a legjobb séfek is rettegnek

2008. május 07.

Egy Michelin-csillag megszerzése garantáltan teltházat jelent, bármilyen eldugott faluban is legyen az étterem, a csillagvesztés pedig nemcsak a vendégek elmaradásával, hanem szakmai presztízscsökkenéssel is jár. Christian Meyer egykori Michelin-inspektor avatott be minket a csillagok sokszor kegyetlen világába, és azt is megpróbáltuk megfejteni, hogy Magyarországon miért várat magára a csillaghullás.


Hol a legjobb enni?

2008. április 28.

Az egyesült államokbeli Food&Wine magazin idei listái is hasznos tanácsokkal szolgálnak azoknak, akik sokat utaznak és esznek. Rangsorba állítva találjuk a híres séfeket, a Föld legjobb ár-érték arányú éttermeit vagy éppen a gasztronómiai szempontból feltörekvő városokat. Régiónk sajnos továbbra is alig látható a gasztrotérképen.


A világ legdrágább sushija

2008. április 25.

A New York-i Koi étterem a világ legnagyobb és legdrágább sushiját kínálja. A High Roller névre keresztelt gasztronómiai különlegességért 1000 dollárt kérnek.


Félelem és reszketés az ebéd mellett

2008. április 24.

Libamájat és bárányt szinte bármelyik jobb étteremben ehetünk, arra azonban eddig hazánkban még nem lehetőség, hogy a finom falatokat 50 méter magasságban, egy daru által felvont, óriási asztal mellé szíjazva fogyasszuk el. Tavasztól azonban nálunk is elérhető a világ egyik legkülönlegesebb éttermének választott Dinner In The Sky, így aki szeretné megtudni, milyen érzés a levegőben himbálózva ínyenckedni, gyűjtsön némi pénzt, és máris kipróbálhatja. Mi se hagyhattuk ki, így tegnap a Városliget felett lógva ebédeltünk.


Szerelem a spanyol étteremben

2008. április 18.

Andalúzia meghökkentő ízeit és erős borait kóstoltuk meg az napokban nyílt Artesano Étteremben rendezett különleges borvacsorán. A hétfogásos menüt Kisko García mesterszakács készítette, a fogásokhoz különleges eljárással érlelt, sherry típusú borokat kínáltak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5