Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Virtuális étlap és digitális asztalterítő az étteremben

2008. október 15.

Nemrég nyílt meg London felkapott szórakozónegyedében, a Sohóban az Inamo nevű étterem, ahol az ázsiai és a fúziós konyha rajongói interaktív, high-tech étlapról rendelhetik meg a fogásokat.


Hétfogásos csokoládés menüt kínál az étterem

2008. október 14.

Külön menüvel készült a most kezdődő Nemzeti Csokoládéhétre egy felkapott londoni étterem. A puccos fogásairól ismert Almeida erre a hét napra hétfogásos ételsort állított össze mintegy 20 ezer forintos áron, ahol a csokit olyan összetevőkkel párosítják, mint a galambhús vagy éppen a sárgarépa.


Kutyával kiásott kincsek

2008. október 13.

Október közepe a szarvasgombaszezon csúcsának számít a Szalajka-völgyben. Az egyik legdrágább konyhai alapanyag "vadászatát" mi sem hagyhattuk ki. Bár a titkos lelőhelyeket nem sikerült felfedezni, kipróbáltuk a szarvasgombapálinkát, az erdei vasutat, és részt vettünk egy hétfogásos, szarvasgombás ételeken alapuló lakomán a szilvásváradi Lovas Étteremben.


Bangkokban a csúcson

2008. október 13.

Az Agoda.com utazási iroda legújabb listájában összegyűjtötte azokat a hoteleket, ahonnan a legszebb kilátás nyílik Bangkokra. A vizuális és a gasztronómiai élmények találkozásának jegyében a vendégek kitűnő fogások mellől csodálhatják a kivételes panorámát.


Majompincérek szolgálnak fel egy japán étteremben

2008. október 08.

Világszerte számos étterem igyekszik felhívni magára valamivel a figyelmet. A víz alatti vagy éppen arany éttermek után most itt egy olyan japán vendéglő, ahol majmok szolgálják ki a vendégeket. Borravalóként a vendégek pörkölt szóját adhatnak nekik.


A tíz legjobb osztrák étterem

2008. szeptember 18.

Az elmúlt évek shoppingolós kirándulásai során arra már mindenki rájött, hogy Ausztriában még a rántott húsos szendvics is sokkal finomabb, mint itthon, érdemes azonban ennél tovább merészkedni, hiszen egyre több csúcsgasztronómiájú helyet találhatunk a "sógoréknál". Összeszedtünk tízet a legjobbak közül, egynapos kirándulásokra, hosszú hétvégékre egyaránt ajánljuk őket.


Barcelona tíz legjobb étterme

2008. augusztus 25.

Barcelonában az emberek nagyon szeretnek enni. Ha nincs elég idő, akkor tapast, ha egy beszélgetés mellé le is kell gurítani valamit, akkor is tapast. Kiváló minőségű sonkák, vadmadarak, friss halak és tengeri herkentyűk kerülnek az asztalra, minden mennyiségben. Összegyűjtöttük, Barcelonában hol érdemes megkóstolni a spanyol és a katalán konyha legjobb fogásait.


Akik milliókat főztek össze

2008. augusztus 22.

A sztárok által felkapott éttermek vezetői és a tévés műsorokat vezető szakácsok közül néhányan szakértelmüknek és népszerűségüknek köszönhetően dollármilliókat keresnek évente. A televíziós szereplések és a híres vendégek mellett a szókimondó stílus és a visszataszító ételek megkóstolása is igen jól hoz a konyhára.


Megkóstoltuk Provence-t

2008. augusztus 21.

Tradicionális provence-i ételek, amelyek a csúcsgasztronómia által használt modern technikákkal készülnek - ez várja az ínyenc utazót, ha betér a Michelin-csillagos Bastide de Moustiers-be. Mi sem hagyhattuk ki a kecskesajtos jégcsapretek-krémlevest és a roséra sütött borjúhátszínt.


A tíz legjobb londoni étterem

2008. augusztus 05.

Régóta hangoztatott szólam, hogy az angol konyha büntetés a máshoz szokott külföldieknek, hiszen a szigetországban nem esznek mást, csak halat-sült krumplit, marhahúst meg Yorkshire-pudingot. Az utóbbi évek rohamos fejlődése azonban folyamatosan rácáfol erre a hiedelemre, hiszen Londonban és környékén gombamód szaporodnak a csúcsgasztronómiai színvonalú éttermek. A több tucat helyből kiválasztottuk a meglátogatásra mindenképpen érdemes top tízet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5