Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Vízre tették a túlzsúfolt étterem vendégeit

2009. január 07.

Különleges gasztronómiai élményekben lehet része azoknak, akik szobát foglalnak az első svédországi úszó hotelben. A rendhagyó szálloda egy híres étterem vendégeinek készült, akik már nem fértek el az annak otthont adó apró szigeten.


Mit kínálnak az éttermek 2009-ben ?

2009. január 05.

A hitelválság az éttermeknél is komoly változásokat fog előidézni, az étteremtulajdonosok vendégeik kevésbé vastag pénztárcáihoz igazodnak majd. Az étlapokon megjelennek az egyszerű ételek gourmet változatai, trendinek számítanak a koreai, perui és katalán fogások, a malacpofa és marhanyelv is.


Rendhagyó karácsonyi menük

2008. december 22.

Egy karácsonyi menü elkészítése komoly tervezést, utánajárást és időt igényel, mindezek ellenére sokan mégsem hagyják ki, mert hozzátartozik az ünnepi előkészületekhez. A sok éven át tálalt töltött káposztából, pontyból és bejgliből álló menü helyett érdemes rendhagyó hozzávalókkal és fogásokkal próbálkozni, illetve a tradicionális alapanyagokat új ízekkel társítani. Profik receptjeivel szeretnénk néhány ötletet adni.


Titkos éttermek ínyenceknek

2008. december 15.

Világszerte egyre több ínyenc keresi fel a titkos, csak bennfentesek számára ismert lakáséttermeket vagy a zárt körű vacsorákat, amelyeknek sokszor egy garázs vagy egy galéria ad otthont. Összegyűjtöttük a "leghíresebb" underground ínyencklubokat.


Mit ehetünk karácsonykor az éttermekben?

2008. december 11.

Bár a karácsonyi előkészületek egyik legszebb – és legidőigényesebb – része a ünnepi menü elkészítése, sokan időhiány miatt nem tudják kihozni a maximumot a karácsonyi vacsorából. Szerencsére számos luxusszálloda és étterem kínál speciális, karácsonyi menüt, elvitelre is, így megspórolhatjuk az otthoni sütés-főzést és a kapkodást.


Hongkongi és makaói éttermek kaptak három Michelin-csillagot

2008. december 04.

December 2–án jelent meg a Michelin Szálloda és Étterem Kalauz Hongkong-Makaó első kiadása. Az ellenőrök két étteremnek ítélték oda a legnagyobb szakmai elismerést jelentő három csillagot, ezenkívül nyolc vendéglátóhely kapott kettő, illetve 18 étterem kapott egy csillagot.


Mindössze 32 éves az év szakácsa

2008. november 13.

Az alig 32 éves Mauro Colagrecót választotta a 2009-es év szakácsának az egyik mértékadó gasztrokalauz, a GaultMillau francia kiadása, mely október végén került a boltokba. A szakács a maximális húszból tizenhét pontot kapott.


Ausztráliai turistaprogramok felfedező kedvű utazóknak

2008. november 10.

A helyiek és a turisták is egyetértenek abban, hogy Ausztráliát nem lehet egyetlen utazás alkalmával megismerni. Ha már letudtuk a kötelező nevezetességeket, érdemes felfedezni a kontinensnyi ország olyan arcait, amelyek a legtöbb turista előtt rejtve maradnak: kipróbálhatjuk a hajnali légballonos repülést, vitorlástúrára indulhatunk, és cetcápák közé merülhetünk a korallzátonyoknál.


Berlin tíz legjobb étterme

2008. október 27.

A berliniek számára az étterembe járás fontos és komoly tevékenység. Az ezerarcú világváros a nyugati és a keleti kulináris hagyományok olvasztótégelye, az éttermekben francia és német tradíciók, csúcsgasztronómiai eljárások és ázsiai ízek találkoznak. Összegyűjtöttük a legjobbakat, a régimódi éttermektől a modern, fúziós konyhákig.


Mobilon is elérhető lesz a Michelin-kalauz

2008. október 16.

Hamarosan mobiltelefonon is lehívható lesz a Michelin-kalauz, hogy az internetes nemzedék számára is hozzáférhetővé váljon az egyik legfontosabb éttermi kalauz adatbázisa. Az étteremlátogatók a Michelin-ellenőrök által készített "hivatalos" értékelés mellett a vendégek blogbejegyzéseit is letölthetik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5