Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egészséges bébiétel és eperszusi a zöldövezeti luxusétteremben

2009. május 12.

Távol a város zajától, a Tóvárosban nyitott meg Budapest legújabb elit étterme, ahol házi készítésű babaételek és gasztronómiai különlegességek egyaránt szerepelnek a kínálatban. A Restogabor Restaurant & Winebar többfogásos próbakóstolására mi is elmentünk, nem hiába. Az eperszusinál csak a zsírjában pirított bagettel, csipkebogyólekvárral és póréhagyma chips-szel kínált roston sült libamáj ízlett jobban.


Új konyhafőnök a Paris Budapest Caféban

2009. május 07.

Új konyhafőnök dolgozik a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda éttermében, a Paris Budapest Caféban. A többek között ausztriai, oroszországi és egyesült államokbeli tapasztalatokkal rendelkező Andreas Mensch Európa legjobb mesterszakácsainak útját követi, ha a tradíciókról és a minőségről van szó.


A Dining Guide Díjra esélyes éttermek

2009. május 06.

A Dining Guide Étteremkalauz 2009-ben már ötödik éve hirdeti meg az Év Étterme címért folytatott versenyt. Az esélyes éttermek listáját a Budai Gourmet Fesztiválon jelentették be.


Michelin kalauz iPhone-on

2009. május 06.

Városokra szabott Michelin étteremkalauz szolgálja ettől a héttől az iPhone-tulajdonosokat. A program egyelőre New York-i, San Francisco-i és több európai ország éttermeinek értékelését tartalmazza.


Magyar bor és pezsgő féláron

2009. április 29.

Féláron lehet ma magyar bort rendelni 437 étteremben, ennyi vendéglátóhely vesz részt ugyanis az első Borszerda akcióban. A kezdeményezéshez borszaküzletek is csatlakoztak, amelyek ezen a napon vállalják, hogy kedvezményt nyújtanak vásárlóiknak magyar bor- és pezsgőválasztékukból.


A Costes a legjobb az Alexandra étterem- és borkalauz szerint

2009. április 28.

Megjelent az Alexandra étterem- és borkalauz legújabb kötete. A kiadvány nemzetközi összehasonlítási alapot kíván teremteni a hazai éttermek számára, mondta el a kötet szombati bemutatóján, a XVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a kiadvány főszerkesztője, Molnár B. Tamás.


Hollywoodi sztárokkal ebédelt a miniszterelnök felesége

2009. április 25.

Hollywoodi sztárokkal ebédelt a brit miniszterelnök felesége a felkapott Los Angeles-i Ivy étteremben. A first lady egy kétnapos konferencia szünetében kerített sort a választópolgárok kedélyeit borzoló kiruccanásra.


Spanyol a világ legjobb étterme

2009. április 21.

Immár negyedik alkalommal a spanyolországi El Bulli étterem lett a világ legjobbja a neves brit Restaurant Magazine listája alapján.


A válság vesztes sztárjai

2009. április 19.

Az ingatlanpiac válsága nemcsak az üzletemberek, hanem a hírességek bankszámlájára is hatással van. Bezárt éttermek, évek óta eladó luxusrezidenciák jelzik a sztárok anyagi helyzetében bekövetkezett változásokat. Összegyűjtöttük a legnagyobb veszteseket.


Cápák és női ujjak a tányéron

2009. április 17.

Trinidad és Tobago egy karneválokat kedvelő karibi szigetcsoport, ahol az indiai és az afrikai gasztronómiai tradíciók egzotikus alapanyagokkal és különleges fűszerekkel keverednek. A Lucullus Baráti Társaság egy nyolcfogásos, az egzotikus ország ízeire komponált ételsort állított össze a budapesti Maharaja indiai étteremben. Megkóstoltuk a cápacurryt és a házi készítésű, ladyfingernek (női ujjnak) is nevezett okrát is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5