Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Több Michelin csillagot szeretnének a svédek

2009. szeptember 16.

Svédország még több csillagot akar szerezni magának az ínyencek ételtérképének számító Michelin kalauzban, hogy Európa új kulináris nemzetévé váljon.


Megjelent az idei londoni étteremkalauz

2009. szeptember 03.

A Gordon Ramsay tanítványa, Marcus Wareing által vezetett Berkeley lett a legjobb a Harden’s étteremkalauz legújabb londoni kiadása szerint. A kiadvány, amely nyolcezer étteremlátogató értékelése alapján készült, a legrosszabb éttermeket is számba vette.


Patinás New York-i éttermek zárnak be a válság miatt

2009. szeptember 01.

Népszerű áldozatokat is szed a gazdasági válság. A Wall Street-i összeomlás után egy évvel a krízis hatásai elérték a legpatinásabb New York-i vendéglátóhelyeket, amelyek közül most több is bezárt.


Magyar elit éttermek legfinomabb nyári fogásai

2009. augusztus 26.

Bár az esték egyre hűvösebbek, és hamarosan beköszönt a naptári ősz, az éttermek még egy jó darabig nyári ízeket kínálnak a vendégeiknek. Összegyűjtöttünk néhány rendhagyó fogást a hazai éttermek ajánlataiból, és azt is kiderítettük, milyen hozzávalókból és milyen eljárással varázsolták a tányérokra a konyhafőnökök a különleges ízeket.


A bűn városában nyit éttermet a született feleség

2009. augusztus 19.

Megnyitja második éttermét Eva Longoria Parker, a Született feleségek című filmsorozat egyik sztárja. A színésznő Hollywood után Las Vegasban próbál szerencsét, és további üzletek nyitását tervezi.


A világ legdrágább levese

2009. augusztus 11.

Nehezen beszerezhető hozzávalókból és igencsak bonyolult eljárással készül az a leves, amelyet a londoni Kai kínai luxusétterem vendégei kóstolhatnak meg. A hely szakácsai ezért arra kérik az ínyenceket, hogy öt nappal a lehetséges látogatásuk előtt jelezzék az étteremben, hogy megkóstolnák a Buddha Jumps Over the Wallt.


Magyar hírességekre főzött a Michelin-csillagos séf

2009. július 17.

Jean-Claude Aiguier azon kevés séfek közé tartozik, akik két évtizeden keresztül meg tudták őrizni a legjobb éttermeknek kijáró Michelin-csillagot. A minőségi ételek francia mestere ötfogásos ínyencvacsorát készített az óbudai Symbol Budapest étterem vendégeinek. A kelet-franciaországi Lorraine régió ízeihez Kovács Antal sommelier választott magyar borokat.


Börtönben ehetnek a brit ínyencek

2009. július 09.

Nagy-Britannia egy új étterme elég nagy publicitást kapott, ugyanis egy börtönben nyílt. A Surrey-ben található HMP High Down börtön éttermében műanyag evőeszközökkel ehetnek a vendégek, akik alkoholt nem kaphatnak, ilyesmit veszélyes lenne tartani a konyhán. Az ételkritikusok szerint a rabok által főzött fogások igen finomak és összetettek.


A techno-fétis előnyei a konyhában

2009. július 07.

Sokan nem is gondolnák, hogy ahogy oly sok szakmának, a gasztronómiának is megvan a maga techno-fetisizmusa. Erről a megújult gépparkkal rendelkező Arcade Bistro séfje, Fazekas László nyilatkozik. Az étterem munkáját immár Kreatív Tanácsadó Testület is segíti.


Visszavonhatják Róma elit éttermének engedélyét

2009. július 03.

Ideiglenesen bezárták Róma egyik legelőkelőbb, a hírességek kedvencének számító Passetto nevű éttermet, miután egy japán párral 695 eurós (188 ezer forintos) számlát fizettettek ki.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5