Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kétszáz éves konyakot árverez el egy étterem

2009. december 08.

A nagy múltú párizsi La Tour d'Argent étterem hétfőtől borospincéjének kincseiből 18 ezer palack ritkaságot bocsát árverésre. A kikiáltási árak a tíz eurós boroktól a 2500 eurós konyakokig tartanak.


A legjobb online finomságok

2009. december 07.

Ma már ez is létező kategória, évről évre megválasztják a legjobb neten rendelhető ételeket. Sajnos Magyarország ezen a téren még le van maradva, az idei győztes New York-i központtal tevékenykedik. A Dean & Deluca szarvasgombás fogásokat és saját kézműves termékeket egyaránt kínál.


Négy napig foglalták a parkolóhelyeket a milliomos focisták

2009. november 24.

Rio Ferdinand több mint félmillió forintnak megfelelő összeget fizetett ki azért, hogy luxusautókkal érkező focista barátai zavartalanul parkolhassanak vadonatúj étterme előtt. A város vezetősége nem volt elragadtatva attól, hogy a 15 autó négy napig foglalta a parkolóhelyeket.


Tokió lett idén a gasztronómia fővárosa

2009. november 18.

Miután a Michelin-kalauz 2010-es kiadványában a japán főváros 11 éttermét jutalmazta a maximálisan adható három csillaggal, ezzel Tokió lett a gasztronómia fővárosa. Az eddig legjobbnak számító Párizsban tíz háromcsillagos étterem található.


Vendégek mentették meg a luxusétterem 70 éves homárját

2009. november 04.

A vendégek közbenjárásának köszönheti az életét a matuzsálemi korú homár, amelyet a New York-i Oceana étteremben akartak vacsoraként felszolgálni. Volt, aki az idős állat húsának minősége miatt tiltakozott a homár megfőzése ellen.


Vacsora nyolcmillió forintért

2009. november 02.

Roman Abramovics múlt hétvégén a Nello’s nevű New York-i olasz étteremben vacsorázott. A meglepő nem is ez, hanem a lakoma után kihozott számla összege, ami több mint nyolcmillió forintos összegről szólt. Abramovics tagadja, hogy ennyit költött volna.


A legjobb üzleti ebédek Budapesten

2009. november 02.

Egy kitűnő üzleti ebéd hozzájárulhat egy tárgyalás vagy együttműködés sikeréhez, ezért nem mindegy, hogy milyen étterembe visszük üzletfeleinket. A gasztronómiai kínálat mellett a hangulat és az elhelyezkedés is nagyon fontos, és természetesen az sem árt, ha az étteremben lehetőség van internethasználatra. Összegyűjtöttünk néhány olyan fővárosi éttermet, ahol business menüvel vagy speciális ajánlatokkal várják az üzletembereket és üzletasszonyokat.


Kiotó és Oszaka is az ínyencek városa lett

2009. október 15.

Első alkalommal adott ki étteremkalauzt Kiotóról és Oszakáról a Michelin. A maximális három csillagot hét étterem érdemelte ki a gasztronómiai szakértők szerint.


Szaporodnak a Michelin-csillagok New Yorkban

2009. október 08.

Öt New York-i étterem bizonyult érdemesnek a három Michelin-csillagra a francia éttermi kalauz legújabb, a napokban megjelent kiadása szerint. Az ellenőrök számos étteremnek adtak csillagot, és az olcsóbb, de kitűnő színvonalú vendéglátóhelyeket is méltatták.


Állatok nemi szervéből készít ételeket egy pekingi étterem

2009. szeptember 17.

A kínai szakácsoktól már tudjuk, hogy Kínában mindent megesznek, aminek lába van, az asztalt kivéve. A válogatósnak cseppet sem nevezhető ország lakosai a különféle állatok nemi szerveit sem vetik meg, legalábbis azok, akik ellátogatnak a pekingi Guolizhang étterembe.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5