Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 367 találat van a Deluxe.hu oldalon

Michelin-csillagra hajt a legjobb magyar étterem új séfje

2010. február 02.

A Costesben az új év új étlapot, ízeket és koncepciót jelent. Januártól ugyanis Nicolas Rafael Delgado argentin séf főz Magyarország legjobbnak választott éttermében. Nem titkolja, hogy a célok között a Michelin-csillag megszerzése is szerepel.


Idén már neten is foglalhatunk asztalt a Torkos Csütörtökre

2010. február 02.

Elindult a TorkosCsutortok.hu oldal, amely térképes keresővel megmutatja, hogy melyik étteremben van még szabad hely.


Szicíliai és spanyol ízek Budapesten

2010. január 29.

Újabb színfolttal bővült a budapesti mediterrán étteremkínálat. Az egykori Segal étterem helyén nyílt La Rosa szicíliai és spanyol ízekkel várja az ínyenceket.


Az év étterme lett a Costes

2010. január 21.

A Dining Guide étteremkalauz tesztelői a Costest választották 2009 legjobb magyar éttermének. A díjat szerdán adták át a budapesti Marriott hotelben rendezett gálán.


Divathullámok a csúcsgasztronómiában

2010. január 13.

Az idén az Egyesült Államokban divatnak számít saját magunk által megtermelt élelmiszereket fogyasztani, és jó évet zárnak majd a luxuséttermek is. Legalábbis a Forbes magazin előrejelzései alapján.


Lesz magyar Michelin-csillag?

2010. január 11.

Két budapesti étteremben is felfedték kilétüket a tesztelést végző Michelin-ellenőrök, és a Népszabadság írása szerint ez akár csillagot is jelenthet a tavasszal megjelenő éttermi kalauzban. Utánajártunk, mit gondolnak erről a tesztelt éttermek és Segal Viktor, a két Michelin-csillagos éttermet is megjárt séf.


Két magyar étterem a világsiker kapujában

2010. január 06.

A Népszabadság információi szerint nem kizárt, hogy a Michelin étteremkalauz tavasszal megjelenő, londoni kiadványában már hazai étterem is szerez csillagot. A Bock Bisztró és a Tigris étterem az esélyesek között szerepel.


Karácsonyi menük az éttermekben

2009. december 23.

A karácsonyi készülődésben nem mindig marad idő arra, hogy tökéletes karácsonyi menüt varázsoljunk az asztalra. Ha meg akarjuk úszni az utolsó pillanatokra halasztott vásárlást és a kapkodást, bízzuk a főzést az idén egy mesterszakácsra: foglaljunk asztalt egy étteremben, vagy vigyük haza a karácsonyi menüt. Tradicionális magyar és francia fogásokat ajánlunk időhiányban szenvedő ínyenceknek.


Arannyal borított rántott szeletet árulnak egy önkiszolgáló étteremben

2009. december 18.

Arannyal borított rántott szeletet kínál egy düsseldorfi önkiszolgáló étterem. A leginkább megjelenésében, ízében kevésbé különleges étel 150 euróba, vagyis 42 ezer forintba kerül.


Ráspi Budapesten nyitja meg második éttermét

2009. december 17.

Nem kell ezután Fertőrákosra utazni a Ráspi-rajongóknak egy jó vacsoráért, a Király utcában ugyanis február végén megnyílik a budapesti Ráspi étterem. Homár és kagyló nem lesz, házi szörp és Ráspi bor viszont igen.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5