Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az új iPhone aranyborítást kapott

2009. július 15.

Kevesebb mint egy hónapba telt, hogy megjelenjen a júniusban debütált iPhone 3GS egy ékszernek is beillő verziója. A luxustelefonok megszállottjai most egy valóban gyors készüléket kaphatnak hétmillió forintért.


Dán ékszerház érkezik Magyarországra

2009. június 26.

Június végétől Magyarországon is kaphatóak lesznek a dán ékszermárka, a Pandora termékei. Az egyedi ékszerek magyarországi forgalmazási jogát a Juta Kft. szerezte meg, amely 2010 végére már húsz üzletből álló hálózattal és éves szinten 700-800 millió forintos árbevétellel számol.


Gyűrűt kapott Barbie a Bulgaritól

2009. június 26.

A Barbie ékszeréből befolyó összegekkel a hátrányos helyzetű gyerekeket támogatják. A Save the Children alapítvány elsősorban hátrányos helyzetű gyerekek oktatását segíti. Ide kerül a 112 ezer forintos, Barbie-nak szánt gyűrűből befolyó összeg is.


A legdrágább eljegyzési és jegygyűrűk

2009. június 24.

A sztárok és milliomosok egy része hajlandó igen mélyen a zsebébe nyúlni, ha szeretné elnyerni szíve választottjának kegyeit. Összegyűjtöttük a legdrágább eljegyzési és jegygyűrűket, amelyek ára egyáltalán nem áll arányban a kapcsolat élettartamával.


Letartóztatták a 24 milliárdos ékszerrablás gyanúsítottjait

2009. június 23.

Őrizetbe vettek 32 embert a tavaly decemberben kirabolt párizsi Harry Winston ékszerbolt ügyében, és többet megtaláltak az elrabolt méregdrága cikkek közül is. A luxusüzletből 24 milliárd forint értékű ékszert vittek el.


Kis-Trianon kollekciót dobott piacra a Breguet

2009. június 10.

Egy nyaklánc, karkötő, gyűrű, fülbevaló és egy karóra segítségével idézi a Breguet a versailles-i Kis-Trianon kastély egykori fényét. A Petit Trianon nevezetű ékszerkollekció fő díszítőeleme a gyémánt.


Veszélyben az aranyvécé

2009. június 09.

Valószínűleg beolvasztják azt a 24 karátos aranyból készült toalettet, amely a hongkongi Hall of Gold legfőbb turistalátványosságának számít. A vécét készítő ékszerház akár 32 millió dollárra is szert tehet, ha eladja az aranyat.


Drágaköves ékszekollekciót dob piacra Gianfranco Ferre

2009. június 09.

Bár maga Gianfranco Ferre soha sem foglalkozott drágaköves ékszerekkel, az olasz divatház vezetői most szövetségre léptek a Damiani illetékeseivel, és eldöntötték, hogy közös ékszerkollekciót terveznek.


Kincsvadászat indul egy gyémánt jegygyűrűért

2009. június 04.

Különleges kincsvadászatot rendez egy élete szerelmében csalódott új-zélandi férfi, aki így akar megszabadulni a feleslegessé vált, 640 ezer forint értékűre becsült gyémánt jegygyűrűtől.


A 43 éves nők a legnagyobb ékszerfogyasztók

2009. június 03.

A Luxury&Premiere kiállítás idén lett tíz éves, ez alkalomból tartott előadást John Clarkin, a W magazin sales igazgatója. Mint az ékszerpiac egyik kiemelkedő eseményén elmondta, a válság nem érintette a luxus iránti keresletet, majd vázolta a luxusékszerek átlagos vásárlóit és tanácsot adott a kereskedőknek, amivel túlélhetik a nehéz éveket.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5