Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Előkerültek az arab hercegnő ellopott ékszerei

2009. szeptember 16.

Előkerült azoknak az ékszereknek a nagy része, amelyeket augusztusban loptak el egy szaúd-arábiai hercegnőtől. Az ékszerek egy nyaralás során tűntek el egy luxushotelből Szardínia szigetén. A tizenegymillió eurót (hárommilliárd forintot) érő drágaságokat egy hajó kabinjában találták meg olasz felségvizeken.


Másfél milliós jegygyűrűt vett partnere pénzén a megcsalt nő

2009. szeptember 07.

Nem kapott büntetést az a kanadai nő, aki másfél millió forintos jegygyűrűt vásárolt magának expartnere hitelkártyájával, miután fény derült a férfi hűtlenségére.


Jótékonysági célú ékszerek Sharon Stone-tól2009. szeptember 07.

Sharon Stone amerikai színésznő, az Elemi ösztön sztárja sokoldalú tehetségét készül bizonyítani. Ékszerkollekciót tervez Damiani olasz luxusékszerésznek, aki ezért finanszírozza a színésznő jótékonysági munkáját Ugandában. Stone színésznőként életműdíjat is kapott Porto Cervóban.


Örök szépséget ígérő ékszerkollekcióval rukkolt elő a Bottega Veneta

2009. augusztus 28.

A Bottega Veneta tervezői nemcsak a luxus-bőrtáskák és -cipők mesterei, ezt az olasz divatház legújabb ékszerkollekciója is bizonyítja. A kiegészítők örök darabok lehetnek, bármilyen elegáns öltözethez illenek.


27 millióért vehetünk delfint

2009. augusztus 26.

Delfines gyémántkarkötőt készített a svájci De Grisogono óra- és ékszerház. A 27 millió forintos modell korántsem a legdrágább darab a kollekcióban.


Az ékszerpiac legújabb trendjei

2009. augusztus 24.

Megnéztük, hogy idén milyen trendek meghatározók az ékszerdivatban, milyen különlegességeket ajánlanak a legnevesebb ékszerházak. Szemügyre vettük a klasszikus gyöngysortól kezdve egészen a csokoládéarannyal kombinált dizájnos gyűrűig a Magyarországon elérhető luxusékszer-palettát.


Százmilliós ékszerekkel kárpótolta megcsalt nejét egy brit férj

2009. augusztus 18.

Közel százmilliós bevételt hozott egy árverésen az az ékszergyűjtemény, amelynek darabjait egy tehetős brit férj vásárolta nejének. Minden egyes alkalommal, amikor Robert Charlton félrelépett, egy-egy különleges darabbal ajándékozta meg feleségét.


7 millió dolláros gyűrűt dobott piacra a Chopard

2009. augusztus 13.

Hatalmas, 31 karátos gyémánt díszíti azt a gyűrűt, amit a Chopard dobott piacra. Másodszor akkor akad el a lélegzetünk, amikor az árcímkére tekintünk. Több mint 7 millió dollárért (1,3 milliárd forintért) lehet a miénk a bámulatos ékszer.


Újra aranyba és gyémántba öntik az iPhone-t

2009. július 31.

Ezúttal a Sayn Design ékszerészei estek neki az Apple telefonjának, hogy 53 gyémánttal és 24 karátos arannyal vonják be a készüléket. A legdrágább iPhone címért folyó versenybe ugyan valószínűleg nem szól bele ez a versenyző, viszont talán elfogy mind az 500 példány a várhatóan igen drága telefonékszerből.


Halálfejes ékszerkollekció a Diortól

2009. július 24.

Látványos, divatos mégis maradandó kollekciót alkotott a Christian Dior divatház kedvenc tervezője, Victor de Castellane, aki emberi koponyákat ábrázoló ékszereket álmodott meg, gyémántokkal keretezve. A furcsa kiegészítőkkel halott királyok és királynők előtt tiszteleg.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5