Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Négylábú modellt választott magának az ékszertervező

2009. november 19.

Thomas Sabo új ezüstékszereit, a Disco Dog sorozat népszerűsítését nem egy ismert modellre bízták. Nem is egy emberre. Egy bulldog viseli a nyakában az ékszertervező legújabb ezüstjét.


Hárommilliót értek a díszkulacsok

2009. november 13.

Közepesre sikeredett a BÁV háromnapos, csütörtökön zárult művészeti aukciója, a 670 ékszert, festményt, ezüst- és iparművészeti tárgyakat tartalmazó válogatás kétharmada kelt el. Visszamaradtak biztos befutónak tartott tételek is. Az egyik legmagasabb leütést a 3 millió forintos bécsi historizáló díszkulacspár érte el.


A sztárséf miatt adta fel magát az ékszertolvaj

2009. november 09.

Jamie Oliver ösztönzésére adta fel magát a rendőrségen egy ékszertolvaj. A férfi, aki a sztárséf tanítványa, egy 3 millió fontos rablásában játszott fontos szerepet.


Háromnapos árverést tart a BÁV

2009. november 04.

Háromnapos árveréssel kezdi jövő héten a téli szezont BÁV. Mintegy hétszáz tétel, köztük ékszerek, festmények, iparművészeti tárgyak kerülnek kalapács alá.


Gyémántgyűrűt kapott a kéregető gyerek

2009. november 04.

Egy nő elvesztette gyémántgyűrűjét Halloween alkalmából. Állítása szerint akkor csúszott le az ujjáról, amikor csokit és cukrot osztott a hozzá bekopogó gyerekeknek. Most reménykedik abban, hogy a szerencsés kéregető lesz annyira becsületes, hogy visszahozza az ékszert.


Eladó Hamupipőke gyűrűje

2009. október 26.

A Disney két évvel ezelőtt piacra dobott esküvői ruhái olyan sikeresnek bizonyultak, hogy a cég most jegygyűrű-kollekcióval jelentkezett.


Meglopott sztárok

2009. október 19.

A betörők a dúsgazdag, sokszor nem elég elővigyázatos hollywoodi sztárok luxusvilláit sem kímélik, és legtöbbször vagyont érő ékszereket és kiegészítőket tulajdonítanak el. A Luxist.com alapján összegyűjtöttünk néhány olyan hírességet, akiktől a tolvajok milliós értékekkel távoztak.


Budapesten a világ koronázási ékszerei

2009. szeptember 30.

Többek között a brit, a spanyol, a francia királyi és az orosz cári korona másolata is megtekinthető Budapesten. Azon a kiállításon állítják ki ezeket, amelyet a Haas & Czjzek porcelán- és kristályáruház fennállásának 130. évfordulója alkalmából rendez október 2-17. között.


300 milliónyit rabolt össze egy gazdag nőkre specializálódott testvérpár

2009. szeptember 23.

Daniel Mykoo összesen 84 rablást ismert el, amelyeket többnyire London előkelő részein, így Hampstead és Chelsea területén követett el, néha testvérével közösen. A gazdag nőkre szakosodott testvérpár legtöbbször készpénzt és ékszereket vitt magával. Az okozott kár egymillió fontra, vagyis közel 300 millió forintra tehető.


Luxuskollekcióval támadt fel a Fabergé

2009. szeptember 18.

A Fabergé az orosz forradalom óta először új ékszerkollekciót mutatott be. Az elsősorban ékszertojásai miatt ismert nagy múltú cég elképesztően drága, száz darabból álló termékpalettával tért vissza. Egyetlen svájci boltjukban és az interneten kínálják ezeket.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5