Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egy drogbáró gyémántos fegyverei

2010. május 05.

31 darab gyémánttal díszített fegyvert foglalt le a mexikói rendőrség egy egykori drogbáró házában. A vagyont érő giccses pisztolyok Oscar Nava Valencia tulajdonában voltak.


Egydekás gyűrű tizenötmillióért

2010. május 03.

Nem aprózták el a de Grisogno dizájnerei, amikor megalkották a 45 ct Cabochon smaragdgyűrűt. Nem kell gondolkozni, hogy vajon hány drágakő csillog az ékszeren, a 45 karátos drágakövet illesztettek a közepére, hogy az anyagiakról ne hagyjon kétséget a 15,6 millió forintos darab.


Széttört porcelándarabokból luxusékszer

2010. május 02.

Mindenkivel előfordult már, hogy leejt egy csészét vagy tányért, a kedvenc porcelán étkészlet darabjai így fogynak el az évek során. Ezek a darabok azonban megihlettek egy dizájnert, aki széttört porcelánokból készít különleges ékszereket.


Egykilós retró aranymobil 42 millióért

2010. április 22.

Stuart Hughes ékszerészete ezúttal nem egy high-end laptopot vagy mobiltelefont frissített fel a tőle elvárható arany- vagy gyémántberakással, ezúttal a mobiltelefonok hőskorát idéző hatalmas telefont vont be drágakövekkel. A WAP-ozásra és SMS-ezésre is alkalmas csoda 140 ezer font, vagyis 42,4 millió forint.


A világ legdrágább szexuális játékszere

2010. március 24.

Valószínűleg a világ legdrágább szexuális segédeszköze az a fehéraranyból készült és drágakövekkel kirakott darab, amelynek értéke 40 ezer euró, átszámítva 10,5 millió forint.


A legdrágább tévé 450 millió forintot ér

2010. március 18.

Gyémántokkal ékesített, aranykeretes képernyőjű tévét tervezett Stuart Hughes brit dizájner. A PrestigeHD Supreme Rose ára 450 millió forintnyi font.


Kedves mobilok kegyetlen áron

2010. március 14.

A kézzel készített ékszerész Givori mobilokat Swarovski kristályokkal szórják meg. A készülékekhez gazdagon díszített headset-ek is járnak, sőt, a dobozban egy ezekhez illő sminktükör is rejlik. A különleges, kedves Nokia és BlackBerry ára 800 ezer forint.


7 milliárd egy csiszolatlan gyémántért

2010. március 01.

Rekordot jelentő 35,3 millió dollárt, vagyis 7 milliárd forintot fizettek pénteken egy 507 karátos, csiszolatlan gyémántért Dél-Afrikában. Ezzel ez a kő lett a világ legdrágább csiszolatlan gyémántja.


Ékszerkés több mint hárommillióért

2010. február 18.

A világ legdrágább késeiről elhíresült gyártó egy igazi ékszert kínál a séfek kezébe. A kristályosított Nesmuk ugyan nem a világ legdrágább kése, de a 3,2 millió forintos árcímke és a Swarovski kristályok között megcsillanó kék zafírkristály díszítés megdobogtatja bármelyik háziasszony szívét.


Mit árul el a menyasszonyról a jegygyűrű?

2010. február 16.

A jól kiválasztott jegygyűrű sokat elárul a vőlegény pénztárcájáról és az ízléséről, de akkor tökéletes, ha a menyasszony személyiségéhez is illik. Hírességek legendás ékszerei alapján ajánlunk gyűrűket, gyűrűtípusokat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5