Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Budapesti aukciós naptár

2006. február 28.

Március elején elkezdődik a magyar aukciós szezon. Budapest nagy, egyre komolyabb múltra visszatekintő aukciósházaiban ékszerekre, festményekre, órákra, bélyegekre és egyéb különlegességekre licitálhatnak a gyűjtők. A Deluxe Magazin összeállította a 2006 első felében rendezendő legfontosabb árverések listáját.


Hercegnők és királynők ékszerei

2006. február 22.

Minden hölgy az egyéniségéhez leginkább passzoló ruhákat és ékszereket szeret hordani. És szinte kivétel nélkül minden hölgyet bosszant, ha egy összejövetelen valaki más is ugyanolyan kosztümben vagy kiegészítőkkel jelenik meg. A helyzet csak bonyolódik, ha két híresség is ugyanazt az exkluzív darabot választja.


2006 legértékesebb női ékszerei

2006. február 15.

Pénz, nők, csillogás: három, egymással gyakran összefonódó fogalom, melyek meghatározó szerephez jutnak a milliomosok világában. És pénz, nők csillogás, vagyis: különleges ékszerek, a nagyvilági dámák elmaradhatatlan díszei. Összeállításunk a piacon jelenleg kapható, hölgyek számára készült darabok közül tíz, méregdrága példányt mutat be.


A világ legkarcsúbb aranyórája

2006. február 15.

Az Appella egy igen figyelemreméltó karórát készített. A modell rácáfol azokra az állításokra, amelyek szerint az óraiparban már nehéz új célokat találni a gyártóknak. A karóra a világ leglaposabb építésű aranymodelljeként vonul be az órakészítés nagykönyvébe.


Valentin-napi óra-ékszer ajándékok

2006. február 13.

Minden év februárja a szerelmesek választott napjáról, a Valentin-napról szól. Ebben az időszakban a legelismertebb cégek is több - a szerelmesek napjára aktualizált - újdonságot kínálnak vásárlóiknak.


Az arany sószóró

2006. február 01.

Mindenidők legkiválóbb aranyműves mestere volt Benvenuto Cellini. A mester alkotásai közül azonban a címben szereplő "használati tárgyon" kívül nem maradt fent egy ötvösmunka sem. A csodálatos sószóró a mai napig lenyűgözi a szép dolgok szerelmeseit.


A Cartier-történet

2006. január 31.

A világhírű Cartier ékszerészet családi vállalkozásként indult a 19. század közepén. Termékeiket az innovatív design és anyaghasználat teszi különlegessé: ki ne ismerné a háromszínű Trinity gyűrűt vagy a párducos kollekciót? Ugyanakkor kevesen tudják, hogy például a karóra feltalálása vagy a platina-ékszerek bevezetése is a francia cég nevéhez fűződik.


Swarovski-kristályékszer Valentin-napra

2006. január 31.

Február 14-hez közeledvén a világ legjelentősebb kristálygyárosa, a Swarovski is új termékekkel rukkolt elő. A Valentin-napi széria főleg a női vásárlókat célozza meg, ám a cég a férfiakra is gondolt.


101 éve ragyog a Cullinan

2006. január 26.

Pontosan 101 évvel ezelőtt, 1905. január 26-án került a felszínre a világ legnagyobb gyémántja, a Cullinan. A csiszolatlan állapotában 3106 karátos kőből 9 nagyobb és 96 kisebb brilliánst csiszoltak, melyek az angol királyi család tulajdonában vannak. A Cullinan sokak szerint egy nagyobb gyémántból tört le, de a titokzatos hiányzó rész talán soha nem kerül elő.


Ékszeróra a változatosság jegyében

2006. január 12.

A svájci Corum óramanufaktúra egyik legújabb modellje a Débutante, amely fiatalos, mégis elegáns formatervével és cserélhető, külön karkötőként is használható szíjaival hívja fel magára a figyelmet. A közel 1,3 millió forintért egy órát és három szíjat kapunk, felár ellenében további karkötőket rendelhetünk.


14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5