Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ékszereket árvereznek a BÁV-nál

2006. március 20.

Ékszereket árvereznek március 21-én, kedden a BÁV Aukciós Háznál. Az eseményen 320 tétel kerül kalapács alá, köztük néhány igen értékes darab: egy női Rolex karóra kikiáltási ára 400 ezer forint lesz, egy szintén női szoliter gyűrűért pedig legalább 2,5 milliót kell majd fizetni.


Ezüst és kék ragyogás a Swarovskinál

2006. március 17.

Ahogyan az a divatvilágban mindenhol megszokott, a felsőkategóriás bizsuk, kristálykövek gyártásának koronázatlan királya, a Swarovski is komplett kollekcióval rendelkezik a 2007-es év első szezonjára. A kollekció már rendelhető a cég partnerei számára, akik a kristályokat saját ékszer, ruha esetleg enteriőr termékeik tervezésekor, gyártásakor használják fel.


Tizennégy karátos kiállítás a Hungexpón

2006. március 17.

Ma nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt a Karát kiállítás a budapesti Hungexpo területén. Az arany- és ezüstékszerekre összpontosító, tizennegyedik alkalommal megrendezett bemutatót és vásárt március 19-ig lehet megtekinteni a Budapesti Vásárközpont "F" pavilonjában.


Folytatódik az aranyrevü

2006. március 14.

Épphogy véget ért a Hungoro Budapest kiállítása a Syma rendezvénycsarnokban, a csillogás-villogás tovább folytatódik a Hungexpón a tizennegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Karát vásáron.


Szemkápráztató gyöngyök a budapesti ékszerkiállításon

2006. március 10.

Négy napra a fővárosba költözik Tahiti, legalábbis a gyöngyei. Március 9. és 12. között látogatható a Syma rendezvénycsarnokban a 3. Hungoro Budapest nemzetközi ékszer-, drágakő- és órakiállítás, amelyen 73 hazai és külföldi manufaktúra mutatja be tudása legjavát.


Elkészült a világ legdrágább MP3-lejátszója

2006. március 09.

Húszezer dollárba - vagyis több mint 4,3 millió forintba - kerül az az MP3-lejátszó, amelyet Alex Shnaider dollármilliárdos készíttetett egy mannheimi ékszerészműhellyel. A gyémántberakásos, aranyházas TrekStor zenegépet a hannoveri CeBIT kiállításon mutatják be a nagyközönségnek.


Magyar arany a pavilonban

2006. március 07.

Immár harmadik alkalommal rendezik meg a Hungoro Budapest nemzetközi ékszer-, drágakő- és órakiállítást a Syma csarnokban. Az eseményre ezúttal március 9. és 12. kerül sor. A szervezők a társrendezvényre, a Fashion Week Hungary-re is látogatók ezreit várják.


Nőnapi luxusajándékok

2006. március 07.

Alig telt el pár hét Valentin-nap óta és itt egy újabb alkalom az ünneplésre, igaz, ezúttal kizárólag a hölgyek kerülnek a figyelem középpontjába. A tanácstalanabb uraknak készültünk néhány ötlettel, mivel is lephetnék meg a számukra kedves hölgyeket a holnapi nőnap alkalmából.


Drágakövek kavalkádja

2006. március 06.

Drága- és féldrágakövektől roskadozik az a karkötő, melyet nemrég mutatott be a Diane von Fürstenberg divatház. A 66 ezer dolláros, vagyis 14 millió forintos különlegességet körülbelül 4400 darab rubinnal, zafírral és egyéb színes kővel díszítették.


Csiszolókorongtól a karácsonyfacsúcsig

2006. március 06.

Daniel Swarovski gyermekkorában szívesen játszott a fénysugarakkal és kristályokkal, ám e játékból később szenvedély és hivatás lett. Az osztrák Swarovski cég neve ma a luxus egyik szinonimája, az általa készített kristályok pedig világszerte nagy népszerűségnek örvendenek az ékszergyűjtők körében.


14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5