Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliókért árverezik el Margit hercegnő hagyatékát

2006. április 13.

II. Erzsébet brit királynő négy éve elhunyt testvérének gyermekei a válogatott ékszerek és az egyéb személyes tárgyak eladásától mintegy kétmillió fontos, vagyis több mint 760 millió forintos bevételt várnak. A néhai hercegnő hagyatéka júniusban kerül árverésre a londoni Christie’s aukciósháznál.


Legendák a bázeli órakiállításon

2006. április 12.

A világ legnagyobb show-jaként is emlegetett Baselworld nevű kiállítás napjaink elismert mesterei és óra-ékszerkészítői, valamint a feltörekvő fiatal cégek mellett kiváló fórumot biztosít a valódi legendáknak, amelyek új termékeikkel itt kápráztatják el először a közönséget. A Fabergé ékszertojásai mellett egy órát is megcsodálhattunk a kiállításon.


Kék gyöngyök az új-zélandi partokról

2006. április 07.

Az osztriga nem az egyetlen kagyló, amely az igazgyöngy kedvelőit újabb és újabb gyönyörű példányokkal ajándékozza meg. Az új-zélandi abalone kagylóban nem más, mint ragyogó, opálos fényű kék gyöngy terem.


A gyémántcsiszolás rejtélyei

2006. április 07.

A gyémántcsiszolás a világ egyik legtitokzatosabb foglalkozása. A műhelyekben heteken vagy akár hónapokon át tartó munkával dollármilliókat érő köveket hasítanak darabokra, majd csiszolnak matematikai pontossággal kiszámított formájúra.


Gyémántkülönlegességek egy New York-i árverésen

2006. április 03.

Ritka gyémántok várnak új gazdára a Sotheby's április 25-i aukcióján. A New York-i árverésen 433 különleges ékszer kerül kalapács alá, a legolcsóbb tétel becsült értéke 260 ezer forint, a legdrágábbé pedig több mint 436 millió.


Megnyílt a világ legnagyobb óra-ékszer kiállítása

2006. március 30.

Ismét megnyitotta kapuit a Baselworld 2006, a világ legjelentősebb óra-ékszer kiállítása. Az idei kilátások mind a szakma, mind a sajtó, mind pedig az érdeklődők számára csodálatos élményekkel kecsegtetnek. A következő napokban helyszíni riportjainkat folyamatosan olvashatja oldalunkon.


Ezer mérföldes óra a Chopardtól

2006. március 28.

A Chopard óra- és ékszermanufaktúra 1988-ban készítette el első, Mille Miglia névre keresztelt karóráját. A legendás olasz autóversenynek emléket állító modellcsalád azóta számos taggal bővült, a nemrég bemutatott, korlátozott példányszámban készülő Mille Miglia 2006 Gran Turismo XL a legújabb darab.


Baccarat, a királyok kristálya

2006. március 28.

A több mint 230 éve alapított Baccarat céget a világ legkitűnőbb kristálygyártói között tartják számon. Míg magunkat egy-egy Baccarat ékszerrel ajándékozhatjuk meg, addig lakásunkat királyivá tehetjük a cég csodaszép lakberendezési tárgyaival.


Luxusruhák és kiegészítők esküvőre

2006. március 27.

Egy esküvői ceremónia szervezésekor ezernyi apró részletre kell odafigyelnünk. Természetesen mindez megspórolható, ha a nagy nap megtervezésével és kivitelezésével egy erre szakosodott rendezvényszervező irodát bízunk meg, azonban a ruhák, kiegészítők személyes beszerzését semmiképpen nem úszhatjuk meg.


Izgalmas licitpárbajok a BÁV ékszeraukcióján

2006. március 22.

Számos értékes tétel jóval a kikiáltási ár felett kelt el a BÁV Aukciós Ház március 21-i árverésén, de néhány többszázezres ékszerre egyetlen licitáló sem akadt. A legtöbbet, 3,2 millió forintot egy női szoliter gyűrűért fizették, egy függővel ellátott lánc pedig az indulóár közel nyolcszorosáért talált gazdára.


14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5