Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Gyémántbilincs a De Grisogonótól

2006. június 02.

A De Grisogono nevű, exkluzív termékeket készítő cég csodálatos óra- és ékszerkollekciója mellett különleges kiegészítőket is kínál a vásárlói részére. A standard kiegészítők, a kézelők, vagy a szemüvegek mellett a cég egészen meghökkentő darabokat is készít. Ezeket ismerhetik meg legújabb cikkünkből.


Itthon is készül már ékszermobil

2006. május 09.

Nem egyszer halhattunk már arról, hogy egyes sikermodelleket kristályokkal díszítenek, így kreálva limitált példányszámú szériákat. Az ilyen különleges telefonokhoz eddig csak külföldön lehetett hozzáférni. Hála azonban egy magyar szakembernek, ez már a múlt, hazánk tehetős polgárai is villoghatnak exkluzív és méregdrága ékszermobilokkal.


Milliós virágok Anyák napjára

2006. május 05.

Az anyák életében többnyire az év összes napja gyermekeikről szól, akik viszont cserébe édesanyjuk iránt érzett hálájukat minden év májusának első vasárnapján fejezhetik ki. A legnépszerűbb anyák napi figyelmesség között olyan apróságok és nagyobb figyelmességek is szerepelnek, mint édesség, parfüm és ékszer.


Ékszerek diadala a Sotheby's árverésén

2006. április 28.

Óriási eladási árat produkáltak a Sotheby's Csodás Ékszerek Aukció keretében április 25-én kalapács alá került tételek. A licitálásra bocsátott páratlan ékszerek értékesítéséből összesen több mint 17,5 millió dollár, azaz mintegy 3,7 milliárd forint folyt be.


Gyémántkeresztet kap Madonna

2006. április 26.

A híres popikon a gigantikus ékszerdarabbal a Confession, azaz a gyónás nevet viselő világkörüli turnéján áll színpadra. A Swarovski-kristályokkal és gyémánttal díszített páratlan kereszt értéke körülbelül 8 millió euró, azaz több mint kétmilliárd forint.


Évszakeltolódás a Swarovskinál

2006. április 25.

Alig tavaszodott ki, a Swarovski ismét a télbe invitálja a csillogó kristályok barátait, igaz, csak egy kiállítás erejéig. A Tord Boontje nevével fémjelzett, poétikus-télies "Winter Wonderland" április 20-tól tekinthető meg az innsbrucki Swarovski Crystal Galleryben.


Milliókba kerülő gyöngynyaklánc a tengerentúlról

2006. április 21.

A néhai legendás dekoratőr, Tony Duquette a filmvilág legnagyobb sztárjainak kedvence volt. A stílusszakértő cége, amely ma is igazi klasszisnak számít hollywoodi berkekben, most egy közel 230 ezer dolláros, vagyis körülbelül 61 millió forintos nyakéket dobott piacra.


Bázelben is ragyogott a Harry Winston

2006. április 20.

Talán nyugodtan kijelenthető, hogy New York-i Harry Winston a világ egyik legelismertebb márkájává nőtte ki magát. Az órás- és ékszerészcég kiváló és valóban ritka gyémántkreációival vált népszerűvé. A Harry Winston több mint száz éves története alatt új fejezetet nyitott az ékszerkészítés nagykönyvében, de manapság már az órarajongók is remegve várják a legújabb, náluk készülő óracsodákat.


Kalla Duchess, egy hercegnő az órák birodalmában

2006. április 18.

A több mint 250 éves múltra visszatekintő genfi óracégnek, a Vacheron Constantinnak igazi mesterművet sikerült alkotnia. A páratlan darab a Kalla Duchess, azaz a Kalla hercegnő nevet viseli, 841 gyémánt ékesíti.


Breitling órák földön, vízen, levegőben

2006. április 13.

A Breitling a Baselworld 2006 standjai közt földön, vízen és levegőben is otthonosan mozgott, a "világ legnagyobb show"-jaként emlegetett óra- és ékszerkiállításon a látogatók ugyanis egyaránt találkozhattak a cég világhírű Bentley-, búvár- és pilótaóráival. Cikkünkben utóbbiak közül mutatunk be egy szép darabot.


14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5