Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Francia óra-ékszer elegancia

2006. augusztus 01.

Az mindenki számára nyilvánvaló, hogy egyes országokban óriási kultusza van a szebbnél szebb ékszerek készítésének. Az olasz és a svájci órásmesterek mellett igen nagy hatással vannak a világ óra-ékszer iparára a francia alkotók és ötletes munkáik is.


Milliókért készítenek gyémántos okostelefont

2006. augusztus 01.

Különleges okostelefonokat dob piacra a ViPN a következő év elején. A svájci gyártó csupán öt darabot készít majd az exkluzív Sony Ericsson Black Diamond készülékekből, amelyeket csekély 300 ezer dollárért kívánnak értékesíteni.


Elkészült a világ legdrágább mobiltelefonja

2006. július 20.

Platina és gyémánt felhasználásával készítette el a világ legdrágább mobiltelefonját a Swiss Crypto Telecommunication Security. A Crypto Smart Phone névre keresztelt ékszertelefon értéke nem kevesebb mint 1 millió 300 ezer dollár.


Milliókért vesznek jegygyűrűt a sztárok

2006. július 19.

Nők milliói ábrándoznak vagyont érő, gyémánt eljegyzési gyűrűről, míg ugyanennyi férfi venné örömmel, ha szívük választottja nem az ékszer értékén mérné le szerelmük intenzitását. Ennek ellenére rengeteg káprázatos gyűrű lelt már gazdára a történelem során, amelyeknek büszke tulajdonosai között néhai királynőket és mai sztárokat is nagy számmal találunk.


Nemzetközi ékszerkiállítás nyílt Szingapúrban

2006. július 02.

Idén másodszor rendezték meg az ázsiai ékszerpiac egyik legjelentősebb szakvásárát, a Singapore International Jewellery Showt. A június 29. és július 2. között megrendezésre került nagyszabású ékszerkiállításon a térség és a világ mintegy 200 neves gyártója és forgalmazója mutatkozott be.


Cartier karkötőket kaptak a sztárok

2006. június 20.

Új, színes karkötő-kollekciót dobott piacra a Cartier-hez tartozó Love Bracelet. A különböző színű karláncok mindegyikéhez egy-egy hollywoodi sztár kapcsolható, köztük Sarah Jessica Parker, Salma Hayek és Scarlett Johansson.


Ékszervásárlás külföldön

2006. június 15.

Végre beköszöntött az igazi nyár, ami azt jelenti, hogy óhatatlanul megkezdődik a pihenés és az utazgatások időszaka, márpedig ha külföldre látogatunk, az esetek többségében némi szuvenírt is vásárolunk. Cikkünkben a legexkluzívabb és legérdekesebb utakon megszerezhető apró kincsekről beszélgettünk Wiemann László ékszerésszel.


Ékszer-mobilfüggők az olasz műhelyből

2006. június 15.

A világ legnagyobb show-jaként számon tartott Baselworld kiállítások alkalmával nem kizárólag az óraipar szereplői, hanem a világ legjelentősebb ékszerészei adnak egymásnak találkát. Ilyenkor aztán rendszerint egymást követik a felszabadult partik és a szemkápráztató bemutatók.


A mulandóság órája

2006. június 10.

Az idő múlására és az ember mulandóságára egyaránt utal a Corum ékszerórája, a Classical Vanitas. A limitált példányszámú, képzőművészeti alkotásnak is beillő modellek számlapját halálfejes motívumok díszítik.


A Közel-Keleten nyitott luxusbutikot a Vacheron Constantin

2006. június 07.

Megnyitotta első közelkeleti üzletét a dubai Mall of the Emirates bevásárlóközpontjában a világ legrégebbi luxusórákat készítő cége. A több mint 250 éves svájci Vacheron Constantinnak ez lesz a tizenötödik, ékszerkarórákat árusító luxusboltja.


14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5