Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Aranynaptárt készítettek Japánban

2006. november 06.

Jövő évi naptárt készített egy japán ékszerész, Ginza Tanaka. A kalendárium különlegessége természetesen nem a 2007-es évszámban rejlik, hanem a felhasznált anyagban, azaz összesen hat kiló aranyban.


Megfizethető ékszerkülönlegességek

2006. október 29.

Amikor ékszerkülönlegességekről esik szó, akkor az ár általában másodlagos szerepet játszik, hiszen mindenki számára nyilvánvaló, hogy megfizethetetlen darabokról beszélünk. A világ egyik legismertebb aukciósháza, a Sotheby’s napokban megrendezett New York-i árverésén igazi ritkaságok kerültek új gazdához. A meglehetősen drága tételek mellett néhány - különlegességek mércéjével mérve - elérhető árú darab is helyet kapott.


Gyémántritkaságot árul a műgyűjtő

2006. október 24.

Különleges és ritka nyakékkel hívta fel a figyelmet magára a londoni Graff ékszerészet. A 100 karát tömegű sárga gyémánttal díszített Dream Diamond ára legalább ennyire rendhagyó, ugyanis a tulajdonos közel 21 millió dollárra, azaz körülbelül 4,2 milliárd forintra értékeli.


A brazil drágakövek állócsillaga

2006. október 20.

A H. Stern ékszerei a Rio de Janeiró-i nyaralások az egyik legkedveltebb szuvenírei, ugyanis az 1945-ben alapított vállalat míves darabjai tipikusan brazilok, ráadásul mára világhírűvé váltak.


Megszabadult ékszereitől a milliárdos elvált neje

2006. október 18.

Ellen Barkin nemcsak szépségéről híres, hanem ragyogó ékszerkollekciójáról is, amely közül számos csodás darabot volt férjétől, a milliárdos Ron Perelmantől kapott. Az amerikai színésznő a New York-i Christie's segítségével több mint 20 millió dollárért szabadult meg a házasságra emlékeztető ékszerektől.


Az ékszerek és órák fogynak a LVMH-nál

2006. október 18.

A világ vezető luxuscikk-gyártója, a francia Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH) 11 százalékkal növelte forgalmát az idei első kilenc hónapban, és az egész évre megerősítette jelentős nyereségnövekedési előrejelzését.


Jubileumi ékszert készített a Stephen Dweck

2006. október 16.

Nevükben is páratlanok azok az ékszerek, amelyeket a Stephen Dweck készített a cég fennállásának 25. évfordulójára. A "one-of-a-kind" kollekció a legjobbnak ítélt amerikai luxusáruházban, a Bergdorf Goodmanban kapható.


Gyémántkígyóval díszítik a Vertukat

2006. október 13.

Újabb ékszerszerű készülékekkel rukkolt elő a Vertu, amelyből két modellt a Boucheron álmodott meg. A Nokia luxustelefonjait készítő brand a Signature Cobra és a Signature Python névre hallgató darabok kobrás változatát összesen 350 ezer dollárért, azaz 74,5 millió forintért kínálja.


Költői éjszakával várja a hideget a Swarovski

2006. október 05.

A wattensi kristálykészítő cég már a hidegebb őszi és téli hónapokra készült, amikor megalkotta a Poetic Night nevű, fekete, kék és vörös színekben játszó, távol-keleti és szecessziós hatást tükröző kollekcióját.


A francia iparművészet forradalmára

2006. október 03.

A szecesszió századfordulóján alkotó René Lalique a világ egyik legismertebb ékszerművésze, a nevéhez fűződő cég pedig a világ számos pontján képviselteti magát a méregdrága kristály- és üvegtárgyakat kínáló luxusüzleteivel.


14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5