Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Rekordot döntött az ukrán gyémántgyűrű

2006. december 04.

Az ékszerek világában meglehetősen sűrűn születnek újabb és újabb rekordok. Ezúttal egy ukrán cég, a Lobortas & Karpova vonta magára az ékszerpiac figyelmét, mégpedig a Dance of Angel névre keresztelt ujjravalójával, amelyet rekordszámú, összesen 837 gyémántkő díszít.


Kabulban felütötte fejét a luxus

2006. november 29.

Nincs félnivalójuk az Afganisztánba utazóknak, legalábbis ami a luxustermékek kínálatát illeti. Az egyébként meglehetősen veszélyes úti célnak számító Kabul fényűző boltjaiban ugyanis világhírű ruhabrandek termékei, köztük Hugo Boss öltönyök éppúgy megvásárolhatók, mint a legpazarabb ékszerek.


Az ékszerpiacon terjeszkedne a Hugo Boss

2006. november 28.

Tovább bővítené portfolióját Németország legnagyobb divatkonszernje, Bruno Sälzer igazgató ugyanis azt fontolgatja, hogy a Hugo Boss neve alatt a jövőben ékszerek is készülnek majd.


Ékszer-járólapokat mutatott be az SCube

2006. november 28.

Szinte kár lerakni - ezzel a szlogennel hirdeti járólapjait az SCube nevű luxuscég, amely a nemesacél alapmodell mellett az ezüst- és aranyváltozatot is bemutatta a bécsi Luxury, please kiállításon.


Ékszert tervez a yorki hercegnő

2006. november 28.

Új szakma után nézett a Nagy-Britanniában csak Fergie-ként emlegetett yorki hercegnő. Sarah Ferguson saját ékszerkollekciót hozott létre, amellyel az amerikai mellett később az ausztráliai és thaiföldi piacot is meg kívánja hódítani.


Hárommázsás opált találtak a Mátraalján

2006. november 21.

15 millió évre becsülik annak az óriás méretű opálnak a korát, amely egy robbantás során került felszínre kedden a Mátraalján.


Aranyos kiállítás nyílt New Yorkban

2006. november 20.

Ragyokgó kiállítás nyílt a hétvégén a New York-i természettudományi múzeumban, amelynek központi témája az arany. A Gold című tárlat a világhírű Tiffany ékszerészet támogatásával mutatkozott be.


Elárverezték a királyi ház ékszereit

2006. november 17.

Óriási bevételt produkált egy névtelenségbe burkolózott királyi ház ékszer- és órakollekciójának elárverezése. A Christie’s genfi aukcióján az ismeretlen, valószínűleg közel-keleti nemesi család páratlan gyűjteményének eladásából összesen több mint 31 millió dollár folyt be.


Japán megvonta luxuscikkeit az észak-koreai elittől

2006. november 14.

A japán kormány megtiltotta november 14-én az Észak-Koreába irányuló exkluzív termékek exportját, ami igen érzékenyen érintheti a kommunista ország elitjét, hiszen a tiltólistán szereplő huszonnégy luxuscikk, köztük drága karórák, ékszerek gyakran szolgálnak a vezetők megvesztegetési eszközeiként.


Mexikói díva ihlette meg a Cartier-t

2006. november 08.

Különleges ékszertollal kedveskedik a szebbik nemnek decemberben a Cartier, amelyet a mexikói színésznő, Maria Félix ihletett. A La Doña kollekció új darabját, az aranyozott Crocodiles de Cartier-t limitált számban, karácsony előtt bocsátják forgalomba mintegy 4 ezer dolláros áron.


14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5