Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

DiCapriótól reszket a gyémántipar

2007. január 23.

Nemcsak a mozikban tarol a Véres gyémántok című film, hanem a luxusbutikokban is, igaz, ezekben Leonardo DiCaprio nem szórakoztat vagy elgondolkodtat, hanem dollármilliós kárt okoz a kereskedőknek. Az ékszerészcégek - a szőrmeipar kárán okulva - hadat üzentek Hollywoodnak.


Nők versengtek a luxusholmikért

2007. január 22.

Több mint háromszáz exkluzív tételre licitálhattak a Bonhams január 18-án tartott árverésén a tehetős hölgyek. A brit aukciósház gyengébbik nemnek rendezett estjén több ezer fontért cseréltek gazdát ékszerek és órák, de kalapács alá kerültek luxustáskák, valamint Robbie Williams egykori sportkocsija is.


Ékszerekkel díszítenek a holland virágkötők

2007. január 18.

Gyémántok, gyöngyök, strasszok, aranylevélkék, brossok, szalagok és tollak - mindezek nem egy divatbemutató kellékei, hanem virágkötőké. A Holland Virágiroda trendje szerint a növénykompozíciók barokkos túlzásai között polgárjogot nyertek a luxust jelképező kiegészítők.


Ékszerkéssel célozzák meg a férfiakat

2007. január 17.

Különösen értékes, 430 gyémánttal ékesített platinamodellt dobott piacra a kések világának Cartier-jaként számon tartott Victorinox. A svájci cég új terméke egyértelműen a legtehetősebb rétegeket célozza meg, ami érthető is, hiszen a ékszerbicska értéke nem kevesebb mint 55 ezer euró.


Egymillió dollárnyi gyémántot sorsol ki a Godiva

2007. január 12.

Egy ékszerészettel közösen indít Valentin-napi játékot a Godiva. A Hearts On Fire és a luxuscsokoládéiról ismert belga cég egy egymillió dolláros, gyémántékszerekre beváltható kupont és egy évre elegendő édességet ajánlott fel fődíjként a szerencsés nyertesnek.


Ékszerszobrot terveztek Ukrajnában

2007. január 11.

Újabb figyelemreméltó alkotással hívta fel magára a figyelmet a Lobortas & Karpova ékszerészet. Az ukrán dizájnerek ezúttal egy több százezer dollár értékű szobrot készítettek arany, ezüst és gyémánt felhasználásával.


Telefonékszer egymillió dollárért

2007. január 08.

Bár Marylin Monroe szerint a gyémántok a nők legjobb barátai, a Diaddict tervezőcsoport legújabb alkotásának valószínűleg a férfiak sem tudnának ellenállni. A japán ékszerészcég ez alkalommal luxuskészülékekhez készített gyémántdíszt, méghozzá mintegy 850 ezer dollár értékben.


Gyémántkarácsonyfa készült Szingapúrban

2006. december 21.

A világ legdrágább karácsonyfáját állította fel egy szingapúri ékszerészet. A több mint egymillió dollárt, azaz 191 millió forintot érő, gyémánttal díszített példányt a Soo Kee Jewellery egy bevásárlóközpontban tette közszemlére az ünnepek idejére.


Színváltó gyémánt dollármilliókért

2006. december 18.

A kaméleon gyémántok nem csak színjátszó hatásuknak, hanem elképesztő ritkaságuknak is köszönhetik olykor egészen horribilis árukat. Nem véletlen, hogy a különleges drágakövekért egyes elkötelezett gyűjtők, vagy tehetős ékszerimádók akár kétmillió dolláros vételárat is kifizetnek.


Arab milliomosokra hajt a GoldVish

2006. december 11.

Bár hivatalosan csak december 11-én, azaz ma este ér véget a Millionaire Fair Amsterdam, egyes kiállítók már a következő fényűző vásárra készülnek. A világ legdrágább telefonját készítő GoldVish a héten kezdődő Emirates Millionaire Show 2006-on ékszermobiljaival kifejezetten az arab milliomosokat kívánja megcélozni.


14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5