Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egy kiló arany ajándékba

2007. február 21.

Az aranytömbökről a közgondolkodásban többnyire a Hollywood nyomán kialakult kép uralkodik, amelyet olyan szimbólumok határoznak meg, mint például a híres Fort Knox erődítmény roskadozó polcai vagy a James Bond-akciófilmek izgalmas világa, a magyar valóság azonban ennél jóval kézzelfoghatóbb.


Varázsoljunk ékszert MP3-lejátszónkból!

2007. február 20.

Az iPod már korántsem akkora luxus - főleg technikai értelemben -, mint évekkel ezelőtt, de az MP3-lejátszók úttörője még ma is sok szívet megdobogtat. Talán azért is, mert olyan kiegészítők szerezhetőek be hozzá, amelyekkel luxus-ékszert varázsolhatunk zenegépünkből.


A gyémánt útja

2007. február 12.

Sok nézőt csábított már a moziba a Véres gyémánt című film, ám ettől függetlenül is érdemes eltűnődni azon, hogyan és milyen áron kerülnek Európába az apró kövek, amelyeknek felettébb szövevényes, alkalmanként véres útjáról Kakas Péter gyémántszakértővel beszélgettünk.


Világszép sztárokat vonzott a Montblanc

2007. február 06.

Ékszerkollekciót dobott piacra a Montblanc. A francia tollmárka gyémántmodelljei nem kisebb sztárokat vonzottak a Chamonix-ban rendezett bemutatópartira, mint Naomi Campbell, Lucy Liu, Naomi Watts vagy akár Juliette Binoche.


Antik ékszerekben tobzódik Svájc

2007. január 31.

Ismét megrendezik a Sotheby’s hagyományos antik ékszeraukcióját Svájcban. A februári árverésen összesen 370 értékes darab kerül kalapács alá, köztük olyan nagy tervezőházak kreációi, mint a Cartier, Van Cleef & Arpels és a Chanel.


Tíz kínai üzletet nyit a Cartier

2007. január 31.

Rohamléptekben terjeszkedik Ázsiában a világhírű Cartier üzletlánc. A francia óriáscég jövő év végéig tíz üzletet kíván nyitni Kínában, ahol az utóbbi időben ugrásszerűen megnőtt a milliomosok száma.


Esterházy-kinccsel vigasztalódik a divatdiktátor

2007. január 30.

Különleges ajándékkal lepte meg magát a dúsgazdag, ám annál magányosabb Wolfgang Joop, aki 62. születésnapján egy Magyarországról származó ékszerrel igyekezett enyhíteni egyedüllétén.


A három legkedveltebb ékszermárka

2007. január 30.

Elkészült a Luxury Institute legújabb, luxuskategóriás ékszereket vizsgáló rangsora, amelynek élére 2007-ben a Harry Winston, a Buccellati és a Cartier került. A New York-i intézet ugyanakkor csak amerikai háztartások bevonásával választotta ki a legjobbakat.


Camilla nyakláncáról találgatnak a britek

2007. január 29.

Izgalmas találós kérdést adott fel magának a brit sajtó, amely rendszeresen megörökíti Károly herceg nejének, Camilla Parker-Bowlesnak az ékszereit. A bulvárlapok fotósainak ezúttal egy kétes eredetű és igen értékes gyémántcollier-t sikerült lencsevégre kapniuk.


Gyémántegér készült luxusmániásoknak

2007. január 24.

Ékszerszerű egeret dobott piacra egy különleges számítástechnikai eszközök gyártására szakosodott svájci cég. A Pat Says Now úgy döntött, nem elégszik meg a színes, kreatív tervezésű darabokkal, ezért elkészítette luxus kivitelezésű, gyémántokkal ékesített modelljét, amelynek ára ugyancsak figyelemreméltó.


14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5