Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ékszerverseny lesz Budapesten

2007. március 20.

Idén az Indiai Drágakő és Ékszer Tanács képviselői külön standon mutatkoznak be a Syma csarnokban a március 22-25. között megrendezendő, Hungoro Budapest 2007 ékszer- és órakiállításon.


Kiállítják a milliárdos ékszertojásait

2007. március 12.

Még az idén kiállítják Dubrovnikban a Viktor Vekszelberg orosz milliárdos tulajdonában levő, tíz darab Fabergé húsvéti tojást - adta hírül a Jutarnji List című horvát napilap.


Nőnapi csecsebecsék

2007. március 08.

Minden férfi átlagos "felszerelésének" számít a mai napon a szépen kötött virágcsokor, az ékszerészek azonban számos egyéb alternatívát kínálnak a férfiak számára, hogy a legkedvesebb hölgynek nőnapon kifejezzék érzelmeiket.


Gyémánt sebváltó egy autó áráért

2007. március 06.

Amíg az átlagembereknek az okoz gondot, hogyan tegyenek szert egy alacsony fogyasztású, "költséghatékony" járműre, a világ boldogabbik felén a kiválasztott kevesek autóékszerekkel díszítik Bentley-jüket.


Swarovski-kristályba rejtett adatok

2007. március 05.

Kifejezetten női vásárlóit célozta meg a Solid Alliance nevű ékszerkészítő cég legújabb, pendrive-ként funkcionáló nyakláncával. Az érzelmesebb felhasználók érdeklődését felkeltő, piros Swarovski-kristály szívecskékkel díszített darabok ára szintén nem hétköznapi, egy-egy adathordozó közel 160 dollárba kerül.


Bárki vehet gyémántritkaságot

2007. március 01.

A gyémánt már önmagában is különlegesség, egy kő értékét tovább fokozhatja a mérete, esetleg ritka színe. Néhány gyűjtő kifejezetten ezekre a specialitásokra vadászik, pénzt és fáradtságot nem kímélve kutat utánuk. Az ilyen fanatikusokkal nehéz versenyezni, de szerencsére olykor nyilvánosan is megvételre kínálnak egy-egy rendkívüli példányt - a Forbes magazin nyomán bemutatunk néhány különleges, jelenleg eladósorban lévő gyémántot.


Ékszerdoboz a mobiltelefonnak

2007. február 27.

Hogyan lehet elegánsan feltölteni egy mobiltelefont vagy egy PDA-t? Az amerikai Frontgate vállalat minden apróság esetében igyekszik az eleganciát szem előtt tartani. Ennek köszönhetőn egy olyan mini szekrényt készítettek el, amely az összes elektronikus kütyünek helyet ad a házban, kellően dizájnos formában persze.


Lovaspóló: a luxusmárkák új játéktere

2007. február 27.

Kevésbé fárasztó, mint a foci vagy a Forma 1, előkelőbb, mint a vitorlázás vagy a golf. A lovaspóló egyre-másra csábítja az óra-, ékszer- és divatiparban megtalálható világmárkákat. A gyártók a sokrétű partneri kapcsolatok kiépítésétől azt várják, hogy presztízsük megnő, valamint új piacokra is betörhetnek.


Luxusgiccsek: csokigyűrű és ezüstkutya

2007. február 26.

Négy napra Münchenre összpontosult a nemzetközi ékszerkereskedelem figyelme, ugyanis itt rendezték meg február 23-26. között az Inhorgenta Europe 2007 kiállítást, amelyen az ágazat legújabb trendjei és iskolái is bemutatkoztak.


Megérkeztek a jövő ékszerei

2007. február 23.

Megnyitotta kapuit az Inhorgenta Europe 2007 szakkiállítás, amely 34 éve szolgál az óra- és ékszerszakma egyik legrangosabb találkozóhelyéül. A müncheni Vásárvárosban a február 23-26. közötti börzén már a 2007/2008-as esztendő irányadó vonalait mutatják be, amelyekről a későbbiekben a helyszínen számol be a Deluxe Magazin.


14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5